Horoszkóp 2018. február 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében eredményes lehet a napod, hiszen több olyan ügynek is pontot tehetsz a végére, amellyel már egy ideje foglalkozol. Régi ismerőst ma érdemes felhívni telefonon, mert most lesz nyitott mindarra, ami téged foglalkoztat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Pénzügyeid alakulása révén minden okod meglehet az örömre. De az is előfordulhat, hogy olyan személlyel futsz össze, akivel már jó ideje nem találkoztál. Megeshet az is, hogy a felettesed a mai napon nyitott lesz minden olyan témára, ami neked fontos.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön a mai napon áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor csúcsformában lehetsz. Megtörténhet azonban, hogy összeakasztod a bajszodat valakivel, és a joghoz fordulhatsz emiatt segítségért.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz. Viszont ha neked vannak titkaid, azokra nagyon kellene vigyázni, mert ha napvilágra kerülnek, akkor abból óriási botrány alakulhat ki.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben mindkettőtök számára fontos dolgot beszélhettek meg. De az is lehet, hogy akit most sodor utadba az élet, azzal bátran tervezheted a közös jövőt. Egy közeli ismerősnek szüksége van a segítségedre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden idegszáladdal a mai napon a munkára kellene koncentrálnod, mert hiba esetén kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. De az is lehet, hogy valaki miatt át kellene szervezned a napodat, mert semmi sem megy a régi rutin szerint. Az egészségedre jobban ügyelj!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak a közvetlen környezetedben olyanok, akik annyira irigyek rád, hogy legszívesebben megfojtanának egy kanál vízben. Ezért nagyon fontos, hogy a mai napon csak a legszükségesebbeket mond, és inkább hallgass, mint beszélj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A pénzügyeid alakulása révén minden okod meglehet az örömre. Kiváló az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. De az is lehet, hogy olyan rokonnal kell többet foglalkoznod, akivel az elmúlt időszakban talán nem ápoltál jó kapcsolatot.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemesen alakulhat a mai napod, amikor több olyan ügy sikerül, amelyeket talán már jó ideje dédelgetsz magadban. De az is megeshet, hogy olyan személlyel találkozol, akivel öröm kommunikálni. Ha párkapcsolatban élsz, fordíts a társadra nagyobb figyelmet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A pénzügyeid alakulása révén minden okod meglehet az örömre. Előfordulhat, hogy ajándékkal kedveskedik valaki, amitől a hetedik mennyországban érzed magad. Közlekedés során bosszúság érhet. Fontos, hogy ne rohanj!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A baráti kapcsolatnak a mai napon nagy hasznát veheted. A sikeres kommunikációnak nevezhető ez a nap, amikor érdemes most előadni mindazt, amit már egy ideje foglalkoztat. Ha állást akarsz változtatni, most lépj a tettek mezejére.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában sikeres lehetsz a mai napon. A feletteseddel olyan témákról beszélgethettek, amelyek elsősorban téged foglalkoztatnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Vásárlást most bonyolíts!