Horoszkóp 2018. január 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A Hold erős hatást gyakorolhat a mai napon az érzelmeidre. Ennek hatására válhatsz érzékennyé, és olyasmik miatt is könnycsepp gördülhet végig az arcodon, amiket talán máskor észre sem veszel. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálnod! A felettesednek pedig ne mondj ellent, mert biztos lehetsz benne, hogy te fogod húzni a rövidebbet. Érdemes most a nyaralást tervezni. Ha most utazol külföldre, pompásan érezheted magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan hírt hallhatsz, aminek köszönhetően örömödben talán táncra perdülhetsz. Jó lenne, ha nem osztanád meg most senkivel a boldogságodat, mert annyi irigy és féltékeny ember van a környezetedben, mint égen a csillag.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedélyállapotodra a változékonyság lehet a jellemző. Az egyik pillanatban magadhoz tudnád ölelni az egész világot, a másikban pedig a letargia keríthet hatalmába. Szerencsére a holdállásnak, ami ezt okozza, holnapra vége lesz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Vannak a környeztedben olyanok, akiknek a viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is megeshet, hogy veled történik olyan esemény, amely miatt a vérnyomásod az egekbe emelkedik. Próbáld megőrizni a hidegvéred, így érhetsz el sikereket.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy nem érzed magad a mai napon valami fényesen. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad igyekszik a kedvedben járni, amit értékelj!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt feszültebbé válhatsz a mai napon. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely erős hatást gyakorol a jövődre. Eszedbe juthat egy olyan személy is, akivel már jó ideje nem tartasz kapcsolatot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Össze kell szedned magad a mai napon, mert ha elhagyod magad, akkor hibát hibára halmozhatsz. De az is megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyet megragadva a közeli jövőben roppant sikeressé válsz. Vásárlást most bonyolíts!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Valakinek a magatartása miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. De az is lehet, hogy egy személy igyekszik téged kellemetlen helyzetbe hozni. Légy nagyon észnél a mai napon, és lehetőleg semmire ne mondj igent, mert emiatt később fájhat a fejed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Némi feszültséget hozhat a mai nap, mert többen vannak a környezetedben olyanok, akik megnehezíthetik az életedet. De az is megeshet, hogy te vagy az, aki olyan személynek mondasz nemet, akinek nem kellene. Márpedig ennek később súlyos következményei lehetnek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A Hold állása, járása erős hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra a mai napon. Próbálj meg uralkodni magadon, és történjen bármi, nem kapkodj! Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor nem eshet meg veled olyan dolog, amit nagyon nem szeretnél.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkavégzés során jöhet létre olyan szituáció, amelyet nagyon nem szeretnél. De az is megeshet, hogy a környezetedben vannak olyanok, akik ha nem is direkt, mégis negatív hatással lehetnek a napodra. Beteg személyre fordíts nagyobb figyelmet!