Horoszkóp 2018. január 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek. Ezért hagyatkoznod kellene arra, amit a hatodik érzéked súg, mert így kerülheted el a nehézségeket, vagy éppen előnyt élvezhetsz. A párkapcsolatokban a társadra jobban kellene figyelned!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden vannak olyanok, akik táncot járhatnak az idegeiden. De az is lehet, hogy a munka során jön létre nehezen kezelhető helyzet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor olyan problémáid keletkezhetnek, amelyekről nem kellene beszélned senkivel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jó lenne, ha vissza tudnád fogni magad elsősorban a munkahelyeden, különben olyan emberekkel kerülhetsz konfliktusba, akikkel nem kellene. Illetve csak a saját életedet teheted ezáltal sokkal nehezebbé. Banki ügylet bonyolítására kiváló a nap.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A környezetedben több olyan személy van, akik az agyadra mehetnek. De az is megeshet, hogy te viselkedsz úgy, hogy mások zsebében pillanatok alatt kinyílik a bicska. A hangulatod ingadozóvá válhat, főleg a párkapcsolatod alakulása miatt.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy könny csillog a mai napon a szemedben. Olyasvalaki/valami juthat többször az eszedbe, aki/ami miatt a lelked összeszorulhat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most neked kellene engedékenyebbnek lenned.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy a munkád miatt válsz a mai napon feszültté. De az is lehet, hogy a kollégáid között van az a személy, akivel konfliktusba kerülsz. Netán már a változtatás lehetősége is megfordul a fejedben.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra: olyasvalaki iránt érezhetsz gyengéden, akivel akár az életedet is összekötheted. A munkahelyeden légy egy kicsit visszafogottabb! Ha új az állásod, akkor keveset mesélj magadról.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy erőteljes munkaundor kerít hatalmába. Szedd össze magad, és próbálj meg alkalmazkodni emberekhez, helyzetekhez! A változtatásnak nincs értelme, mert ennek kapcsán olyan helyzetbe kerülhetsz, amilyenbe nagyon nem szeretnél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Váratlan találkozás felvillanyozhat. De az is megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyet talán el sem mersz hinni: ilyen nagy mázlid lehet! A családod tagjai között van az a személy, aki miatt nagyobb terhek nehezedhetnek most a válladra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha pénzről van szó, akkor most remekül tudod képviselni az érdekeidet. Így aztán nem lesz okod panaszra a későbbiekben sem. Olyan dolgokat engedhetsz meg magadnak, amelyeket látva a környezetedben annyi lehet az irigyed, mint égen a csillag.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A hangulatod hullámzóvá válhat a mai napon, fokozott lelki érzékenység lehet rád a jellemző. Ezért aztán olyasmi miatt is elkedvetlenedhetsz, amit máskor észre sem veszel. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat most.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz. Mert ha kitudódnak, akkor saját magadat hozhatod kínos helyzetbe. A munkahelyeden fogd vissza magad, mert olyasvalakivel kerülhetsz konfliktusba, akivel nagyon nem kellene. Beteg személyt támogass!