Horoszkóp 2018. január 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap összességében jónak mondható, hiszen olyan események történhetnek veled, amelyeknek köszönhetően örömödben talán még a szád is fülig ér. Ha pénzről van szó, akkor nagyobb odafigyelésre van szükség, mert akár veszteség is érhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megtörténhet, hogy olyan vitára kerül sor, amelyet te generálsz. Vagyis te vagy a türelmetlenebb, az izgágább. Ha nyugalmat szeretnél, akkor neked kell ezért többet tenned. Ha utazol, váratlan eseményekben most nem lesz hiány.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A környezetedben több olyan személy van, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, és kollégával szemben érdemes lenne nem három, hanem huszonhárom lépés távolságot tartani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyeknek köszönhetően elégedett lehetsz. Ha módosítani szeretnél, akkor itt az idő, hogy a tettek mezejére lépj. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló ez a nap!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy összehoz a sors valakivel, akinek a hatására olyasmibe kezdhetsz, ami újdonságnak számít, és nagy hatással lehet a jövődre. Ha párkapcsolatban élsz, akkor légy a társaddal sokkal engedékenyebb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkához úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen, vagyis nem muszáj megszakadnod a sok teendőben. Jó lenne, ha erőt vennél magadon, és lazítanál, különben a nagy megterhelés hatására egészségi probléma alakulhat ki.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a szerelmi életedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden megváltozik olyan irányban, ahogyan szeretnéd. De az is lehet, hogy olyan személlyel kerülsz kapcsolatba, akinek a véleményét megfogadva később előnyt élvezhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Összességében kellemesen kezdődhet ez a heted. Olyan események történhetnek, amelyek nagyon jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. De az is megeshet, hogy olyan személlyel töltesz el több időt, aki fontos szerepet játszik az életedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy bármibe kezdhetsz, bármihez adhatod a neved, mert az anyagilag fantasztikus sikert ígér. Barátnak légy a segítségére, aki mély hálát érezhet irántad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fortuna támogatását élvezheted a mai napon, elsősorban az anyagiak terén. De az is megeshet, hogy olyan esemény történik, amelynek a hatására örömödben talán a föld felett lebegsz néhány centiméterrel. Közlekedéskor őrizd meg a nyugalmadat, ne rohanj!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan eseményre kerül sor, amelynek a hatására elégedett lehetsz. Netán olyasvalakivel hoz össze a sors, aki a későbbiekben nagy segítségedre lehet, elsősorban az egzisztenciában, a megélhetésben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában végre úgy alakulhat minden, ahogyan szeretnéd. De az is megeshet, hogy olyan személlyel találkozol, akinek meg kellene fogadnod a tanácsát, mert ezzel érhetsz el remek eredményt. Barátnak szüksége van a támogatásodra.