Horoszkóp 2018. január 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egyik pillanatról a másikra válhatsz annyira feszültté, hogy már képtelen vagy megmagyarázni, miért is érzel így. De az is lehet, hogy a munkádban alakul ki olyan helyzet, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Próbálj meg a saját érdekedben higgadt maradni!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megtörténhet, hogy olyan vitára kerül sor, amelyet te generálsz. Vagyis te vagy a türelmetlenebb, az izgágább. Ha nyugalmat szeretnél, akkor neked kell ezért többet tenned. Ha utazol, váratlan eseményekben most nem lesz hiány.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon az a legfontosabb, hogy többet tegyél az egészséged megőrzéséért. Illetve ha beteg vagy, akkor kúráld ki magad, és ne dolgozz, ne tevékenykedj, mert szövődmény is kialakulhat. Valakinek szüksége van a tanácsodra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. De az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben van az, akinek legszívesebben lekevernél egy pofont…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Megtörténhet, hogy olyan hírt hallasz, amely miatt feszültté válsz. Megeshet, hogy munkával kapcsolatban jöhet létre egészen elképesztő helyzet, amellyel muszáj foglalkoznod. Ha társaságban töltöd a napod, jól fogod érezni magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban akkor alakul minden a kedved szerint, ha tekintettel vagy a kedvesedre. Ha friss a kapcsolatod, akkor itt az ideje, hogy feltedd azokat a kérdéseket is a választottadnak, amelyekről te is tudod, hogy igen kényesek…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társaddal kommunikációs problémák alakulhatnak ki. De az is lehet, hogy olyan személlyel találkozol, akivel teljesen eltérő a véleményetek, az értékrendetek, és akivel pillanatok alatt össze is veszhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Több minden alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. De előfordulhat, hogy egy betegség hirtelen ágynak dönt. Megeshet, hogy egy találkozás nem úgy sikerül, ahogyan azt szeretnéd. Netán egy régóta ismert személyben csalódnod kell.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A párkapcsolatokban a társad az agyadra mehet. Próbálj meg vele türelmesebb lenni, különösen akkor, ha nem teljesen egészséges! A mai napon pompásak a megérzéseid, amelyekre hallgatnod kellene, mert így kerülhetsz roppant előnyös helyzetbe.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem lesz könnyű hirtelen alkalmazkodni egy olyan helyzethez, amelynek a hatására komolyabb változások következhetnek be a közeli jövőben az életedben. Ha utazol, akkor légy sokkal óvatosabb, mert baleset- és bírságveszélyes ez a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vitás helyzet, amelyben nem szabad elveszíteni a fejed, mert akkor olyan szituáció jöhet létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Legyen bármilyen az idő, legyél a szabad levegőn legalább egy órát!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Csak addig nyújtózz, ameddig a takaród ér! Tilos felvenni kölcsönt, mert csak nagyon nehezen tudod majd törleszteni. Ismerőssel olyan esemény történhet, amely elgondolkodtathat téged is, elsősorban a jövőddel kapcsolatban.