Horoszkóp 2018. január 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor fegyelmezetten, szervezetten végezheted a feladataidat. Valószínűleg semmit sem kell később majd átdolgoznod. Nem vétsz hibát, és talán egy régi dolognak is a végére érhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy szemügyre vedd az életedet, a terveidet, a családodat, a foglalkozásodat, a környezetedet. Ennek hatására látni fogod, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem, amit el kell engedned.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy az elektronikus berendezések, szerkezetek meghibásodnak, és ezzel jól felbosszantanak. Az értéktárgyaidra, a pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert meglophatnak, vagy más módon érhet nagyobb veszteség.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábadat. Illetve olyan dolgokkal foglalkoznál, amelyek tökéletesen kikapcsolnak, amelyekkel feltöltheted az energiaraktáraidat. De az is lehet, hogy jótékony cselekedetbe kezdesz…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Előfordulhat, hogy türelmetlenné válsz a mai napon, különösen, ha olyasvalakivel kerülsz kapcsolatba, aki megpróbál korlátozni. Az a lényeg, hogy megőrizd a higgadtságodat, így kerülheted el, hogy olyat tegyél, amit később megbánhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan pletyka juthat a tudomásodra, amelyből egyetlen egy szó sem igaz. Ezért ne is foglalkozz vele! Ha kulturális eseményen veszel részt, azt nagyon jól teszed, mert ez tökéletesen kikapcsolhat. Érdemes lenne rendet tenned az otthonodban is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Alapvetően kellemesen alakulhat ez a mai nap, több olyan dolog történhet, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy olyasvalakivel találkozol, akivel már jó ideje nem hallottatok egymásról semmit.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekeiddel kellene töltened a mai napot. A közös programok lelkileg is közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz. A pénzügyeid alakulása révén minden okod meglehet az örömre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, abból óriási cirkusz lehet. Megeshet, hogy olyan személy jelentkezik, aki korábban nagy szerepet játszhatott az életedben. De az is lehet, hogy egy utazás nagyon jól sikerül.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akiket talán akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden, és mosolyogj még akkor is, amikor legszívesebben tombolnál! Így érheted el azt, amit szeretnél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az egzisztenciális sikerek hatására úgy érezheted: tiéd a világ! De az is lehet, hogy olyan személlyel találkozol, akivel a kommunikáció elgondolkodtathat, és olyasmibe vághatod a későbbiekben a fejszédet, amelyben nem mindennapi eredményt érhetsz el.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Megtörténhet, hogy a mai napon minden gondolatod a munkád, a felettesed, a kialakulóban lévő új helyzet körül forog. De az is megeshet, hogy most hallhatsz egy olyan lehetőségről, amelybe gondolkodás nélkül bele kellene vágnod.