Horoszkóp 2018. január 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan dolgok foglalkoztathatnak, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Amit teszel, az pozitívan befolyásolhatja a következő időszakot. Most érdemes külföldre menni, vagy külföldi utazást befizetni, szállást lefoglalni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő időben nagyobb figyelmet kellene fordítnod az egészséged megőrzésére. Illetve ha betegséggel küszködsz, akkor orvoshoz fordulj, és az alternatív módszereket jobb, ha elfelejted. Banki, biztosítási ügyek intézésére remek az idő.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan személyt sodor a következő időszakban utadba az élet, akivel akár össze is kötheted az életedet. A meglévő kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki feszültség, főként a társad türelmetlen viselkedése miatt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A következő időszakban úgy kellene a munkához hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Nem kellene mindent neked megoldani. Egészségi probléma kialakulása valószínű, a panaszokkal nyomban fordulj orvoshoz!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, a következő időszakban Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt nagyobb erőfeszítéseket kellene tenned, mert így lehetsz a segítségére. Fortuna is támogat, ne hagyd ki a szerencsejátékokat!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A következő időszakban a figyelmed fókuszába kerülhetnek a rokonaid, lesznek köztük olyanok, akikkel többet kell foglalkoznod. De az is lehet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan ingatlanügyletbe, amely miatt sokan fognak irigyelni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A következő időszakban a figyelmed fókuszában a kapcsolataid lehetnek. Mindig is tudtad, hogy a boldoguláshoz szükség van protekcióra. Most a sors olyan személyeket sodorhat az utadba, akik komoly kapcsolati tőkének bizonyulnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A következő időszakban minden valószínűség szerint a pénz áll majd a figyelmed középpontjában. Ha nem is iratkozol fel a milliárdosok listájára, mégsem lesz okod panaszra, mert egyik jó anyagi lehetőséget követheti a másik.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az állatövben te leszel a következő időszakban a legszerencsésebb. Mindezek tetejében rendkívül energiával rendelkezhetsz, így aztán olyan dolgokban is sikert arathatsz, amelyekről korábban úgy gondolhattad, meghaladja az erődet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülsz a következő időben, amely miatt irigyeid száma megháromszorozódik. Ha nagyobb utazást tervezel, akkor azt érdemes lenne most bonyolítani. Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet őrizz meg!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A következő időszakban a kapcsolatok állhatnak a figyelmed középpontjában. Olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik a segítségedre lehetnek, és általuk jobban boldogulhatsz. De az is lehet, hogy új közösségnek leszel a tagja.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A következő időszakban minden figyelmed a megélhetésedre irányul. Még az is megtörténhet, hogy felettesváltás történik, ami miatt azért ne aggódj, mert az életed ugyan másként, mégis nagyon jól fog alakulni. Érdemes állást változtatni.