Horoszkóp 2018. január 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében remek lesz ez a mai nap, különösen azért, mert a kapcsolatok terén érhetsz el olyan eredményt, amilyenre talán már hosszabb ideje vágyakozol. De az is lehet, hogy a munkahelyeden fog glória ragyogni a fejed fölött.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A pénzügyeid alakulhatnak olyan pompásan, hogy talán magad sem mered elhinni: mindez valóban veled történik meg? Érdemes a mai napon olyan dolgokat bonyolítani, amelyekben korábban nem érhettél el sikereket. Találkozásnak köszönhetően boldog lehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fortuna istenasszony támogatását élvezheted: olyan sikeres lehetsz a mai napon az élet több területén, hogy talán saját magad sem mered ezt elhinni. De megeshet, hogy egy régi problémára most találod meg a megoldást, és ez is boldoggá tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma rendkívül energikus lehetsz, ám ha ezt a hihetetlenül nagy erőt nem tudod helyes mederbe terelni, akkor könnyen megbetegíthet, vagy baleset formájában törhet utat magának. Remek kapcsolati tőkére is szert tehetsz. Vásárlást most bonyolíts!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Annyi fizikai erő feszülhet benned a mai napon, hogy alig tudsz nyugton maradni. Ahogyan ma reagálsz a különböző helyzetekre, az elárulja, valójában hányadán állsz önmagaddal, belső tartásoddal, biztonságérzeteddel. Közlekedéskor légy türelmesebb!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Fantasztikus találkozásban lehet részed a mai napon. De az is megeshet, hogy olyan személyről hallasz hírt, aki egykor talán közelebb állt hozzád. Ha orvosi vizsgálatra kerülne most sor, akkor muszáj lesz türelmet erőltetni magadra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az anyagi ügyeid alakulása révén minden okod meglehet az örömre. De az is megtörténhet, hogy olyan ajándékkal kedveskedik valaki, amelyet még a legmerészebb álmaidban sem mertél látni. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pompásan alakulhat ez a nap, több olyan dologban érhetsz el eredményt, amelyekbe eddig nagyobb energiákat fektethettél. De az is lehet, hogy egyszerűen szerencséd van: bármibe is kezdesz, abban hallatlanul nagy sikert érhetsz el.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan személy lehet a közvetlen környeztedben, aki a te támogatásodra szorul. Kérés nélkül siess a segítségére, és tegyél meg minden tőled telhetőt! Ha nagyobb vásárlásra kerülne sor, akkor ne aggodalmaskodj, mert amire kiadsz, az később megtérül.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érdemes lenne a képzeletedben végigvenni az előtted álló feladatokat, és átgondolni, hogyan fogj hozzájuk. Illetve mihez kezdenél, ha veszélybe kerülne a kivitelezésük. Olyasvalaki bukkanhat fel az életedben, aki megpróbálja megcsapolni az energiáidat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Semmit se tarts magadban! Dolgozd le a feszültségeidet, valamilyen élénk fizikai tevékenység minden bizonnyal segít kézben tartani a helyzetet. Sajnos ma mágnesként vonzhatod magadhoz az utálatos, negatív kisugárzású embereket.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nem a kommunikáció napja ez a mai. Még az is lehet, hogy többször kell elismételned valamit, vagy valakinek az értetlensége miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és akkor minden rendben lesz!