Horoszkóp 2018. január 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt feszültebbé válhatsz. De az is megeshet, hogy a felettesed áll elő olyan dologgal, amely miatt idegességedben összeugrik a gyomrod. Beszélj a problémádról, ez átsegíthet a nehéz helyzeten.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, aki nagy hatást gyakorol rád, aki miatt másként látszhatsz helyzeteket és embereket. Talán még egy régi keletű problémára is megtalálhatod a megoldást. Most kellene új dologba kezdened.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolataid a mai napon kellemesnek ígérkezhetnek, különösen az ellenkező neműekkel. Ha képes vagy az őszinteségre, és bátran szembe tudsz nézni a problémákkal, akkor jelentős változás történhet az életedben, aminek örülhetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Megeshet, hogy olyan dolgok történnek, amelyek miatt az idegeid megfeszülnek. Igyekezz megőrizni a nyugalmadat, mert a problémák felszámolásához hideg fejre van szükség. Érdemes lenne a mai napon ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon a kapcsolatokra kellene koncentrálni, mert így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Ha utaznod kell, akkor kisebb kellemetlenségre fel kell készülnöd. Anyagi ügyeid alakulása révén minden okod meglehet az örömre. Találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz, ami az élet minden területén éreztetni fogja kedvező hatásait, különösen a kapcsolataid alakulhatnak kellemesen. Még az is lehet, hogy valaki önként fogja tolni a szekeredet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megeshet, hogy új barátra, a későbbiekben rendkívül gyümölcsöző kapcsolatra teszel szert. Ha valakivel nem vagy jó viszonyban, akkor elérkezik a pillanat, amikor elszívhatjátok a békepipát. Egy váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely befolyásolni fogja a jövődet. De az is megeshet, hogy valaki kikéri a véleményedet egy neki fontos ügyben. A mai napon olyan pletykát hallhatsz, amelyből semmi sem igaz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon nyugodt, békés, csendes lehetsz, ami a kapcsolataidon is visszatükröződhet. Érzelmeid és értelmed egyensúlyba kerülhetnek, ez lehet az oka, hogy most igazán jól érezheted magad a bőrödben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Légy a mai napon sokkal óvatosabb, mert balesetveszélyes ez a nap! Ráadásul a közvetlen környezetedben vannak olyan emberek, akiknek a stílusa kinyithatja a bicskát a zsebedben. Ha munkáról van szó, akkor minden remekül alakulhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy mindenféle problémát elsimíts. Érdemes lenne egy kicsit befelé fordulni, hogy jobban megértsd önmagadat, és nézz körül, hogy másokat is hozzá tudj segíteni önmaguk jobb megértéséhez.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon kezdődő kapcsolatok a későbbiekben fontossá válhatnak. Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor ez az élmény feltöltheti lemerülőben lévő szellemi és lelki energiaraktáraidat. Egy váratlan találkozás felvillanyozhat.