Horoszkóp 2018. január 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyasvalaki juthat a mai napon az eszedbe, aki már egy ideje talán nincs a közeledben. De az is megeshet, hogy egy beteg személy miatt nagyobb terhek nehezednek a válladra. A baráti kapcsolatok a következő időben fontosabbá válhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő időben mindennél fontosabb lesz a munka, a megélhetés, a feletteseddel való kapcsolatod. Több dolog történhet úgy, ahogyan szeretnéd. Kellemes meglepetésben is részed lehet, aminek köszönhetően örömödben a felhőkön járhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elérkezik a pillanat, amikor komolyabban foglalkozhatsz a jövőddel. Olyan dolgok juthatnak az eszedbe, amelyeknek hasznát veheted a megélhetésben és az emberi kapcsolataidban egyaránt. A házasságokban nagyobb felfordulás várható.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is megtörténhet a mai napon, hogy egyik pillanatról a másikra alakul ki őrült szituáció, amikor hirtelen nem is tudod, hogy mihez kapj. A legjobb az lenne, ha olyan személytől kérnél tanácsot, akiről tudod, hogy kívülállóként jól látja a helyzetedet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A következő időszakban minden figyelmed a társadra szegeződhet. Talán soha nem volt még annyira fontos a párkapcsolat, mint most. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel szoros kapcsolatot ápolhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A következő időben kiveheted a részedet a munkából. Annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy csak kapkodod a fejedet, mihez nyúlj, mihez kezdj. A párkapcsolatod alakulása nyomán viszont minden okod meglehet a boldogságra, az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor akár mérget is vehetsz arra, hogy a sors úgy rendezi a szálakat, hogy a szerelem úgy érkezzen az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek. Ha a mai napon dolgoznod kell, ez most nem eshet nehezedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A következő időszakban mindennél fontosabb lesz az otthonod, a közvetlen környezeted, a rokonságod. Értük nagyobb áldozatra is képes leszel. Ingatlanügylet bonyolítására is lehetőség nyílik. Az emlékek is elemi erővel törhetnek fel a lelkedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A következő időszakban a kapcsolatok nagyobb szerepet játszhatnak az életedben. Előfordulhat, hogy olyan személlyel ismerkedsz meg, aki tolja a szekeredet. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba a gondviselés, amely boldoggá tesz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő időszakban minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén érhetsz el olyan eredményt, amely miatt sok lehet az irigyed. A munkában neked kellene alkalmazkodnod a kollégákhoz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lazítanál, nem foglalkoznál a munkával, a munkahelyeden történő eseményekkel, a főnököddel. Add át magad az élvezeteknek, mert szükség lesz a nagyobb energiára a következő időszakban.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy olyasvalaki iránt érzel gyengéden, aki ezt nem viszonozza. De az is lehet, hogy belemész egy olyan viszonyba, amely miatt a későbbiekben szenvedhetsz. Ha problémád van, oszd meg ezt közeli ismerőssel.