Horoszkóp 2018. január 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Ha távol vagytok egymástól, akkor most elviselhetetlennek tartod ezt a helyzetet. De az is megeshet, hogy kedvesed olyan dolgokat mond, amitől boldognak érezheted magad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot olyan személyek társaságában töltenéd, akiket nagyon szeretsz, akik közel állnak hozzád. Érdemes lenne minél több órát kikapcsolódással tölteni, mert a következő héten kemény munka várhat rád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Soha nem tapasztaltad talán eddig meg, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. A mai napon elérkezik a pillanat, és örömmel veheted tudomásul, hogy amire sokat gondoltál, az most megvalósulhat. Értéktárgyaidra, pénzedre jobban vigyázz!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A rokonaid között van olyan, aki miatt a mai napon kinyílhat a bicska a zsebedben. De az is megeshet, hogy egy olyan személlyel hoz össze a sors, akivel az értékrended teljesen azonos, és akivel a következő időszakban több közös ügyetek akad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy többet aggodalmaskodsz egy rokon vagy közeli ismerős miatt. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal légy elnézőbb, kedvesebb, mert megvan a maga baja. Nincs szükség arra, hogy még te is megszidd őt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Vannak olyanok a környezetedben, akik annyira irigyek rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Ezért nem kellene senkit beavatnod abba, ami most veled történik. A közösségi portálon végképp nem szerencsés beszámolni az örömödről.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nagyon jó formában leszel, és úgy megy a munka, mint a karikacsapás. De ha kollégával múlatod az időt, akkor is pompásan fogjátok érezni magatokat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A megérzéseid tökéletesen működhetnek a mai napon, hallgatnod kellene rájuk, így kerülhetsz előnyös helyzetbe. De az is megeshet, hogy olyan dologra jössz rá, amely már talán jó ideje foglalkoztat, és hiába törted a fejed, nem jutottál semmire.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy olyan személy okoz csalódást, akit szeretsz, aki sokat jelent neked. Nagyon fontos, hogy ne rágódj a történteken, mert ez később akár egészségi problémát is okozhat. A párkapcsolatokban a társaddal légy sokkal türelmesebb!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon, aminek hatására talán másként láthatod a jelenlegi helyzetedet, illetve a jövődet is. Ha külfölddel kapcsolatban vannak terveid, akkor ezt érdemes lenne mással is megosztani, mert jó tanácsot kaphatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is megtörténhet, hogy olyan összeg üti a markodat, amelyről már lemondtál, vagy amelyről el sem tudtad képzelni, hogy te is hozzájuthasz. A megélhetésben ragyogóan alakulhatnak az ügyeid, ami elégedetté tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne kulturális programot szervezni, mert olyan élményben lehet részed, amely feldobottá tehet, és amelynek a hatására jobban fogod bírni a következő időszakban az iramot. Felettesed miatt ne izgulj, a dolgok kedved szerint alakulhatnak.