Horoszkóp 2018. január 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyon fontos, hogy a munkában történő sikerek ne szálljanak a fejedbe! Mert különben olyan dologra ragadtathatod magad, amely miatt a későbbiekben inkább nehézségeid adódhatnak. Varázslatos találkozásban is részed lehet a mai napon.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Soha nem volt talán annyira fontos a protekció, mint most. Az ismeretségek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben nem volt minden rendben, most az elfogadás és a megbocsátás időszaka jöhet el.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan csodálatos dolgok történnek ezen a napon, hogy el sem mered hinni: mindez veled esik meg. Nem érdemes megosztani senkivel az örömödet, mert ezzel csak az irigyeid számát növelheted.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak köszönhetően varázslatosnak érezheted az életedet. De az is lehet, hogy olyan személy van a közvetlen környezetedben, aki miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Utazás jól sikerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy neked örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy ha párkapcsolatban élsz, a társad igyekszik a kedvedben járni. A szerelmi viszonyok komolyra fordulhatnak…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is megtörténhet, hogy egy édes titok miatt válik a viszonyotok szorosabbá. De megeshet, hogy olyasvalakit sodor utadba az élet, akitől sokat tanulhatsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene a mai napon az ösztöneidre, mert ezek most nem csalnak meg. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amelyből nagyon jó lenne, ha kimaradnál. Így úszhatod meg a kellemetlenséget.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely miatt úgy érezheted, a boldogság kék madara telepszik a válladra. Érdemes lenne kulturális eseményen részt venni, ami feltöltheti lemerülőben lévő szellemi és lelki energiaraktáraidat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan dolog juthat a tudomásodra, amelynek köszönhetően határtalanul boldognak érezheted magad. Ám jobban tennéd, ha az örömödet még a legjobbnak tartott baráttal sem osztanád meg, mert így kerülheted el a csalódást és a kiábrándulást.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd, ezért érezheted magad jól a bőrödben. De az is megeshet, hogy olyasvalakivel futsz össze, akitől információkat kaphatsz, amelyeket felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon. De az is lehet, hogy egy olyan személy bukkan fel az életedben, aki nagy hatást gyakorolhat rád. Talán még az értékrendedbe is változást hoz. Utazás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon szentelj több időt és energiát a kapcsolataid ápolására, mert a következő időben nagy szükséged lehet ezekre az emberekre. Ha pénzről van szó, a mai napon növekedhet a bevételed.