Horoszkóp 2018. január 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló az idő pénzügyek bonyolítására. Anyagi ügyeid alakulását senkivel sem kellene megbeszélned, mert ezzel csak újabb irigyre tehetsz szert. Még a legjobb, legrégebbi barátból is pillanatok alatt ádáz ellenség válhat. Utazás jól sikerülhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő időszakban a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amely miatt örömödben tartós mosolyra húzódhat a szád. A felettesedet is képes lehetsz befolyásolni, ezért alakulhat több dolog a kedved szerint.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elérkezik az életedben a pillanat, amikor megvalósul az, amit nagyon szeretnél, amit talán már régebb óta tervezel. De az is megeshet, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, aki nagy hatással lehet a világlátásodra. Valaki rád bízhatja a titkát.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kedvez a mai nap hivatalokkal és pénzzel kapcsolatos ügyek bonyolításának. De az is lehet, hogy orvosi vizsgálatra kerül sor, amikor meg kell acéloznod az idegeidet, mert tébolyítónak bátran nevezhető helyzet jöhet létre. Titkos viszonyban boldog pillanatot élhetsz át.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a figyelmed a mai napon a társadra irányul. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel bátran tervezheted a jövődet. Valakit dicsérj, mert az elismerő szavakkal magadat hozhatod előnyös helyzetbe.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon meg kell fognod a munka végét. Nagyon fontos, hogy jó teljesítményt nyújts, mert a mai történések befolyással lehetnek a jövődre. Valakit ki kell szolgálnod, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted az illetőt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most a szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. Lesznek a környezetedben olyanok, akik igyekeznek ártani neked. Ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt, mert a harccal a saját energiádat pazarolod.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy az otthonod szépítése, a családi élet állhat a mai napon a figyelmed középpontjában. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. De az is megeshet, hogy régi ismerőssel futsz össze.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A következő időben a kapcsolatok sokkal fontosabbá válhatnak, mint eddig. Az ismeretségeknek köszönhetően kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyet látva az irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Régi ismerős miatt többet idegeskedhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő időszakban a pénz állhat majd a figyelmed középpontjában. Soha nem voltak annyira fontosak az anyagiak, mint most. Ez lehet az oka annak, hogy talán pluszfeladatokat is vállalsz, amelyeket nagyon jól meg is fizetnek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Roppant szerencsésnek érezheted magad, mert olyan események történhetnek veled, amelyek a sorsodat rendkívül előnyösen befolyásolhatják. Talán csak a legmerészebb álmaidban láttál hasonlót. Kedvez az idő hivatalos ügyek bonyolításának.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Valaki rád bízhatja a titkát, de az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt először megijedhetsz, aztán rájöhetsz, hogy ami történik, az nem is olyan rossz. Ha most kerül sor hosszabb, nagyobb utazásra, az remek lesz.