Horoszkóp 2018. január 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán az újhold számlájára írható, hogy érzékenyebb vagy az átlagosnál. De az is megeshet, hogy egy közeli hozzátartozó miatt kell nagyobb áldozatot vállalni, ami azért nem esik nehezedre, mert az illetőt nagyon szereted. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében a mai nap jónak mondható. Még akkor is, ha a munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyekkel talán nem értesz egyet. De az is megeshet, hogy a felettesed olyan témával állhat elő, amely komolyabb fejtörést okoz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon érdemes nagyobb és komolyabb terveket készíteni, mert biztos lehetsz benne, hogy amit most elhatározol, azt később sikerre viheted. A közvetlen környeztedben van egy olyan személy, akitől nem három, hanem tizenhárom lépés távolságot kellene tartanod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha szülő vagy, akkor most nem esik nehezedre nagyobb áldozatot hoznod a gyermekedért. Mivel Fortuna támogatását élvezheted, ezért nem kellene kihagynod a szerencsejátékokat, mert talán valahol elviheted a fődíjat. Régi ismerőst dicsérj!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Valakinek a sunyi viselkedése annyira felbosszanthat, hogy talán még hangos szóváltásra is sor kerülhet. De megeshet, hogy egyszerűen képtelen vagy megbocsátani, ami azért baj, mert ezzel negatívan befolyásolhatod a jövődet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha szülő vagy, akkor tele van a szíved-lelked aggodalommal. Különösen azért, mert pontosan látod, hogy a csemetédnek mit kellene tennie, mi szolgálja a jövőjét, ám ő ezt nem akarja elfogadni. Ha pénzről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem érdemes a múlton merengeni, mert azon már nem tudsz változtatni. Viszont ha a jelennel foglalkozol, akkor pozitív irányban befolyásolhatod a jövődet. Kolléga magatartása miatt ne edd a kefét! Légy elfogadóbb, ez szolgálja a te érdekeidet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Vannak emberek a környezetedben, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne kerülj konfliktusba senkivel, mert ennek csak és kizárólag te ihatod meg a későbbiekben a levét.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan hírt hallhatsz, ami miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. Ne idegeskedj, mert ezzel csak magadat hozhatod nehéz helyzetbe. Ha viszont kibeszéled a dolgokat, akkor sokkal könnyebben túl tudod tenni magad az ügyön.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A pénzügyek állhatnak a mai napon a figyelmed fókuszában. Minden adott lesz ahhoz, hogy a bankszámládon lévő összeg tovább hízzon. A kapcsolatok nagy szerepet játszhatnak az életedben, van közöttük olyan, amelyik előnyös helyzetbe hozhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érzékenyebb lehetsz az átlagosnál, és ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgon is meghatódsz, ami korábban talán még a figyelmedet is elkerülhette. De az is megtörténhet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, amelyből semmi sem igaz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert kitudódhatnak, és nehezen kezelhető helyzetbe kerülhetsz. De az is megeshet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amely miatt fogalmad sem lesz, mit tegyél. Kérj tanácsot olyantól, akiben megbízol!