Horoszkóp 2018. január 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap

Kos
III. 21. – IV. 19.

Elérkezett a pillanat, hogy előadd mindazt, ami már jó ideje foglalkoztat. A felettesednél is most kellene ütni egy régi témában a vasat, mert ezen a napon érdemes. Kedvez az idő bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyek intézésének és orvosi vizsgálatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Történjen a mai napon bármi, meg kell őrizned a hidegvéredet, mert különben olyat tehetsz, amit később nagyon megbánhatsz. A régi párkapcsolatokban neked kellene a társadhoz igazodni. Ha ez sikerül, akkor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában változások történhetnek, ám ne izgulj, emiatt nem kerülsz hátrányos helyzetbe. De az is megeshet, hogy olyan személy jelentkezik, aki már régebben kikerült a látókörödből. Egy régi emlék felidézésekor könny szökhet a szemedbe.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a családban történnek olyan változások, amelyek mosolyt csalnak az arcodra. A munkában már nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd. Ráadásul egy hirtelen változás miatt át kell szervezned a napodat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összességében kellemesnek nevezhető ez a nap, amikor hosszú távú terveket kellene készítened, mert ezek megvalósítására fog lehetőségeket kínálni a sors a következő időben. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes lenne olyan dologra pénzt kiadni, amely nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, illetve az energiaraktáraidat feltöltheted vele. Olyasvalakivel találkozhatsz, aki többször juthatott az elmúlt időszakban az eszedbe.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A pénz állhat a mai napon a figyelmed középpontjában. Nem is lesz okod panaszra, ha az anyagiakról van szó, és ez nagyban hozzájárulhat a biztonságérzeted erősödéséhez. Vásárlást most bonyolíts!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Elfogadó és toleráns lehetsz a mai napon, ennek hatására csupa olyasmi történhet veled, amit átélve örömödben talán fülig ér a szád. Anyagi helyzeted alakulásának köszönhetően is nyugalom tölthet el. Barátnak kérés nélkül légy most a segítségére!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben van egy olyan személy, aki a szemedbe mosolyog és hízeleg, ám ha elfordulsz, akkor szemrebbenés nélkül a hátadba szúrhatja a kést.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Összességében kellemesen telhet ez a mai nap, amikor több olyan személy van a környezetedben, akik igyekezhetnek a kedvedben járni. De az is megtörténhet, hogy olyasvalaki bukkan fel az életedben, aki ugyanolyan fontos lesz neked, mint egykoron.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A feletteseddel a kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet, illetve ha állást kívánsz változtatni, akkor a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Régi barát is felbukkanhat a színen.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan személy fogja tolni a szekeredet, akiről ezt korábban el sem tudtad volna képzelni. Előfordulhat, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akinek minden szava aranyat ér: vagyis meg kellene fogadnod. Utazás jól sikerülhet.