Horoszkóp 2018. január 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyog a fejed fölött. A munkában, megélhetésben olyan sikereket érhetsz el, amelyekről hallva irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Olyasvalakivel is összefuthatsz, akinek köszönhetően jókedvre derülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyasvalakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására másként tekinthetsz egy elsősorban számodra fontos ügyre. A környezetedben van egy olyan személy, akit legszívesebben akkor látnál, amikor a hátad közepét. Próbálj meg higgadt maradni!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy olyan személy beszél rólad elismerően, aki nagyon fontos a számodra, akinek a szava sokat ér. De az is megeshet, hogy olyasvalakivel futsz össze, aki miatt más színben láthatod a saját életedet és a jövődet is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. Ha már eltalált ez a nyíl, akkor örömmel tapasztalhatod, hogy a kedvesed mi mindent képes megtenni azért, hogy a kapcsolatotok jó legyen. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló ez a nap ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Az is lehet, hogy rokon miatt nagyobb terhek nehezednek a válladra, de nem tiltakozol különösebben, mert az illetőt mindennél jobban szereted. Balesetveszélyes a nap!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet ezen a napon a válladra. Boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad az érzelmi életed alakulása miatt. A munkában már nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Kollégával légy türelmesebb!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Szó, ami szó, anyagi ügyeid alakulása miatt többen irigykedhetnek rád. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség kivonhat a forgalomból.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyasvalakivel hozhat össze a sors, akinek a későbbiekben majd hálával tartozhatsz. De az is megeshet, hogy olyan hírt hallasz, amelynek következtében a szívverésed felgyorsulhat. Az elektronika bosszúságot okozhat, és extra kiadásra számíthatsz miatta.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyeid úgy alakulnak most, hogy minden okod meglehet az örömre. Még az is előfordulhat, hogy olyan összeg üti a markodat, vagy olyan ajándékot kapsz, amely az adóhivatal szeme előtt rejtve maradhat. Barátnak szüksége van a segítségedre, állj készen!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kapcsolatok talán sohasem voltak olyan fontosak, mint most. Ennek köszönhetően kerülhetsz előnyös helyzetbe. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek a tagja vagy, jó néhányan szeretnének a közeledbe kerülni. Utazás remekül sikerülhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésedben alakulhatnak úgy az ügyek, hogy neked minden okod meglesz az elégedettségre. De az is előfordulhat, hogy a feletteseddel olyan ügyeket tudsz megbeszélni, amelyek elsősorban neked fontosak, a jövőddel kapcsolatosak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha utazol, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. De az is megeshet, hogy kapsz egy nem mindennapi ajánlatot, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha tanulmányokat folytatsz, az agyad úgy szívhatja magába a tudást, mint szivacs a vizet.