Horoszkóp 2018. január 14.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amelynek következtében akár búcsút is inthettek egymásnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dolgot művelhet, amely az egekbe emelheti a vérnyomásodat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rokonnal kapcsolatban alakulhat ki őrjítő helyzet. De az is megeshet, hogy az otthonodban valami elromlik, ami nehezebbé teheti az életedet. Ingatlanügylet bonyolítását érdemesebb lenne most későbbre halasztani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Szexuális étvágyad felerősödhet, és ha épp nincs megfelelő partnered, akkor most találkozhatsz egy olyan személlyel, aki igen izgalmasnak és kielégítőnek ígérkezhet. Vele azonban nem kellene hosszabb távra tervezni, inkább csak a szituációt kihasználni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban akkor lesz nyugalom, ha te alkalmazkodsz a kedvesedhez. Érdemes lenne új receptet kipróbálni, mert fantasztikus teljesítményre vagy most képes a konyhában. Ha utazol, minden a lehető legnagyobb rendben lesz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az a rengeteg energia, amit most magadban érzel, meggondolatlan, lobbanékony, ingerült, dühödt viselkedésre hajlamosíthat, hacsak le nem dolgozod megfelelő módon. Vigyázz ma mindenben, amit csinálsz, mert sérülésveszélyes a nap!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ellenállásba ütközhetsz – részben vagy egészben a saját hibádból, a saját fellépésednek köszönhetően. Önösséged erőteljesen megmutatkozhat: talán rámenősségeddel magadra haragíthatsz olyanokat, akiket nagyon nem kellene.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozhat. Akár a szinglik táborát erősíted, akár párkapcsolatban élsz, most olyan személyt ismerhetsz meg közelebbről, akit nagyon kívánatosnak tarthatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy nem veszed észre, mennyire anyáskodó vagy apáskodó vagy. Ezzel pedig olyasvalakinél húzhatod ki a gyufát, akinél nagyon nem kellene. Legyen bármilyen a mai időjárás, tölts több időt a szabad levegőn, amivel feltöltheted energiaraktáraidat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap a változtatások, a növekedés, de a bizonytalanságok ideje is. A legjobb, ha magad rendezed el a dolgokat. Ne kapkodj, nem sürget az idő! Az elhamarkodott lépések most nem vezetnek semmi jóra. Figyelj arra, hogy barátnak ne okozz csalódást!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz a mai napon hazardírozni, a pénzedet kockáztatni abban a hiszemben, hogy úgysem veszíthetsz. Ne legyél ebben olyan nagyon biztos! Jól tennéd, ha a családod körében töltenéd a mai napot, amitől boldog lehetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Balesetveszélyes ez a nap, légy sokkal óvatosabb! Ha vannak titkaid, azokra a mai napon nagyon vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, akkor nem fogod tudni kimagyarázni magad, és még egy régi, stabil kapcsolatnak is vége lehet…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A megérzéseid tökéletesen működhetnek, ezért jól tennéd, ha ezekre hallgatnál, mert így kerülhetsz irigylésre méltó helyzetbe. De az is lehet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, akit képtelen leszel kiverni a fejedből, aki elvarázsol.