Horoszkóp 2018. január 13.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A pénz ezen a napon kámfort játszhat veled: egyik pillanatról a másikra tűnhet el. Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számítottál, és amely miatt idegességedben talán még a hajad is égnek állhat. Ha párkapcsolatban élsz, alkalmazkodj a társadhoz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Energikusságod, magabiztosságod és pozitív hozzáállásod alkalmassá teheti az időt arra, hogy sikeres tárgyalásokat, megbeszéléseket folytass, találkozásokat szervezz. Készíts terveket a jövőre, most gyümölcsöző módon együtt tudsz működni másokkal.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz a mai napon. Kiváló időszak ez mindenféle szellemi tevékenységre. Egészséges, pozitív hozzáállásod minden törekvésedben a segítségedre lehet. Találkozhatsz egy olyan személlyel, aki nagy hatást gyakorolhat rád.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Remek alkalom nyílik a mai napon a kommunikációra, üzleti tárgyalásokra. Magabiztosan fejtheted ki nézeteidet, és figyelmesen hallgathatsz meg másokat anélkül, hogy konfliktusba bonyolódnál. A párkapcsolatokban a harmónia rajtad múlik.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szellemi éberségednek köszönhetően könnyen megérted és felfogod a dolgokat. De remekül alakulhatnak az utazások; ha tanulmányokat folytatsz, az agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Találkozás befolyással lesz a későbbiekre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hihetetlenül sok energiával rendelkezhetsz, és ha nem tudod valahogy lekötni magad, akkor ez sajnos ellened fordulhat. Még az is megtörténhet, hogy egészségi problémád alakul ki. Hivatalos ügyek intézésére kiváló lehet az a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Annyi fizikai energia buzoghat benned, hogy képtelen vagy egyhelyben ücsörögni, semmittevéssel tölteni az idődet. Érdemes lenne elmenned olyan helyre, ahol meg tudod mozgatni az izmaidat. Ha tanulmányokat folytatsz, agyad úgy szívhatja magába a tudást, mint szivacs a vizet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon légy nagyon óvatos, mert roppant balesetveszélyes ez a nap, még egy kenőkéssel is meg tudod sebesíteni magad. Baráti kapcsolat ápolásáért neked kellene most sokkal többet tenned. Ha szülő vagy, csemetéddel szervezz közös programot.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A viselkedésed a mai napon akár bosszúságot okozhat másoknak. Ezért nagyon oda kellene figyelned minden mondatodra, hogy ne gyűjts ellenségeket. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van, legyen szó szórakozásról, vásárlásról vagy munkáról.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Sok szellemi energiával rendelkezhetsz, de ha a dolgok nem a kedved szerint alakulnak, akkor ez könnyen kihozhat a sodrodból. Ezzel pedig rengeteg energiát veszítesz, ami pedig az előtted álló feladatok elvégzéséhez kellene. Kedveseddel légy elnézőbb!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Lelkileg sokkal érzékenyebbé válhatsz, ez lehet az oka, hogy olyasmiken is megsértődhetsz, amiket talán korábban észre sem vettél. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel légy szigorúbb, mert most könnyen a fejedre nőhet…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Közlekedés során légy óvatosabb, mert balesetveszélyes ez a mai nap. Kommunikáció közben olyan szavak csúszhatnak ki a szádon, amelyekkel önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Ezért számolj el hétig, mielőtt megszólalsz.