Horoszkóp 2018. január 12.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A kommunikáció és a nagy találkozás napjának is nevezhető ez a mostani. Olyan személlyel hozhat össze a sors, akinek a hatására egészen más színben láthatod az életet, a világot és benne a saját helyedet. A pénzügyeid mesésen alakulhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A hosszú távra szóló, fontosabb döntéseidet, terveidet érdemes lenne egyelőre félretenni. Gondolkodásodat ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják, nem pedig a tárgyilagos megfontolás. Anyagi ügyeid viszont pompásan alakulhatnak!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan helyzetbe kerülhet, amellyel a te életedet is megkeserítheti. De az is előfordulhat, hogy olyan személlyel hoz össze a sors, akinek a hatására megváltoztathatod valamiről a véleményedet, és ez lesz a sikereid záloga.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatokat vállalj, amelyekhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz! Ha titokban tartott szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mindig is értetlenül álltál az irigy és rosszindulatú emberek viselkedése előtt. Próbálj meg az ilyen magatartású személlyel legalább tíz lépés távolságot tartani, így elkerülheted, hogy elszívja az energiádat, illetve mélyen megsebezze a lelkedet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy most visszatér a múlt. Olyan személy bukkanhat fel ugyanis a színen, akivel korábban szoros kapcsolatot ápolhattál, de egy ideje már nem hallottatok semmit a másikról. Ha orvoshoz mész, türelemre lesz szükség.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érzelmeid és vágyaid igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg. Olyan emberekkel veheted körbe magad, akik képesek kiváltani belőled az ilyen érzelmeket. Belebonyolódhatsz egy fantasztikus kapcsolatba is…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaid teljes mértékben átitathatják az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolataidat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereidben érezheted. Az egészségedre jobban ügyelj, mert betegség ágynak dönthet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbálj meg tudatában lenni önmagadnak és minden lépésednek! Ugyanis hajlamossá válhatsz az irracionális, lobbanékony és ingerlékeny viselkedésre. Különösen otthoni környezetedben légy nagyon óvatos! Az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ha a nehéz helyzetet szeretnéd elkerülni, akkor el kell számolnod hétig, mielőtt megszólalsz. Így nem robban ki a konfliktus.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szemben most ne légy elnéző. Emiatt ugyanis a későbbiekben olyan szituáció jöhet létre, amelyet nem tudsz kezelni, és amely miatt talán a falba tudnád majd verni a fejed. Vásárlás bonyolítására kiváló a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben valaki érzelmi kitörésre ragadtatja magát, ami előtt te értetlenül állhatsz. A művészi élmények feltölthetik lemerült szellemi és lelki energiaraktáraidat. Váratlan találkozás felvillanyozhat.