Horoszkóp 2018. január 11.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkával, megélhetéssel, karrierrel kapcsolatos kommunikációra kínál ma jó lehetőséget a sors. Még az is lehet, hogy a felettesed elismerésében részesülhetsz. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor most kell lépned, mert sikert érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Óriási lehet a becsvágyad, és sokra is viheted, persze csak akkor, ha nem feledkezel meg mások igényeiről. Azért is kellene ma visszafogottabban viselkedni, mert olyasvalaki érezheti fenyegetve magát, aki sokat tud ártani neked.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon nincs itt az ideje, hogy magányos farkas legyél. Együtt kellene dolgoznod másokkal, így érheted el azt a sikert, amelyre talán már jó ideje vágyakozol. Ha utazol, nem kell aggódnod, minden a legnagyobb rendben lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Saját magadban kellene keresni az ingerlékenységed és a csalódottságod forrását. Feltehetően a tudatalattidból előbukkanó hajóerők lépnek működésbe. Ha őszinte vagy magadhoz, akkor nem lesz okod panaszra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összességében pompásan alakulhat ez a nap. Most olyan vágyak is valóra válhatnak, amelyekről úgy gondoltad: képtelenség. Örömödet oszd meg azzal a személlyel, aki közel áll hozzád, akinek a szava nagyon fontos a számodra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A fokozott önbizalmad és a tetterőd lehetővé teszi, hogy hatékonyan tudja ma dolgozni. Illetve, ha hivatalos ügyeket kell intézned, akkor is elégedett lehetsz. Eszedbe juthat egy olyan személy, akivel nem tartod a kapcsolatot, és aki hiányozhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Fizikai energiáid megnőhetnek, képessé válhatsz megbirkózni az egész világgal. Ha párkapcsolatban élsz, akkor már nem ér váratlanul a társad viselkedése. Ha meg akarod őrizni ezt a kapcsolatot, akkor alkalmazkodj, és ha kell, bocsáss meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Túlzott energikusságod személyeskedő vitákba sodorhat. Egyszerűen nem vagy hajlandó meghátrálni. A pozíciódat pedig úgy fogod védelmezni, mint egy megsebzett tigris. Próbálj meg higgadt maradni, így nem követhetsz el hibákat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha a munkatársaiddal vagy a munkád során megismert emberekkel nem a legjobb a viszonyod, akkor most valószínűleg ellentétek, konfliktusok alakulhatnak ki közöttetek. Egy régóta dédelgetett terv megvalósulására nyílhat lehetőség.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ingerlékeny lehetsz, és tényleg nehéz lesz veled a kapcsolatot ápolni. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és mielőtt megszólalsz, számolj el legalább hétig. Így kerülheted el, hogy olyan helyzet jöjjön létre, amelyet nagyon nem szeretnél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha figyelembe veszed mások elképzeléseit, és beépíted ezeket a saját terveidbe, akkor most minden a legnagyobb rendben lehet. Ám ha nem, akkor fel kell készülnöd arra, hogy ellenállásba ütközöl, és csak az energiáidat pazarolod, eredményt nem tudsz elérni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány centivel. De megeshet az is, hogy olyan híreket hallasz, amely miatt a szívverésed hirtelen felgyorsulhat.