Horoszkóp 2018. január 10.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezhetsz a mai napon. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor most a gyógyulás útjára léphetsz. A munkában hallatlanul sikeressé válhatsz: amit szeretnél, az mind megvalósulhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Sok energiával rendelkezhetsz, és képessé válhatsz rengeteg feladatot megvalósítani, különösen akkor, ha hagynak téged önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületeid, egyszerűen csak nincs hangulatod alkudozni, még egy kicsit sem.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában történő változásokhoz nehezebben tudsz alkalmazkodni. Pedig muszáj lenne, mert más alternatívát nem kínál neked a sors. Bár nem vagy harcias kedvedben, ám mégis a magad feje után akarsz menni, amivel kihúzhatod másoknál a gyufát.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Hajlamossá válhatsz meggondolatlanul szórni a pénzt a magad kedvére, és annak alapján lemérni önmagad értékét, hogy mi az, amid van, vagy mi az, amid nincs. Ha jóst vagy látót akarsz felkeresni, akkor ezt most meg kéne gondolnod, mert csak fölösleges pénzkidobás.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nemcsak hogy sokat elérhetsz másoknál, hanem – ha kell – meg is győzheted őket a saját elképzeléseidről. Kollégát dicsérj, mert az elismerő szavak meghozzák a várt eredményt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Könnyen pörlekedő hangulatba kerülhetsz és konfliktusba keveredhetsz olyasvalakivel, akivel inkább jó kapcsolatot kellene ápolnod. A rokonaiddal szemben is három lépés távolságot kellene tartanod, ha békére és nyugalomra vágyakozol.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Megtörténhet, hogy zaklatottabb lelkiállapotba kerülsz. Tartózkodj a bánatevéstől vagy -ivástól, mert ezzel csak megterhelheted a szervezetedet. A közvetlen környezetedben többen vannak, akik keresik a kedvedet, a társaságodban akarnak tartózkodni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Vitára, veszekedésre kerülhet sor, de meg kell próbálnod tudatosan csillapítani a feszültséget. Előfordulhat, hogy a tudatalatti vágyaid vagy törekvéseid rejlenek a felmerülő problémák hátterében. Valakinek a figyelmességét értékeld!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz, és ha ehhez önfegyelem is társul, akkor hallatlanul nagy és irigylésre méltó eredményeket érhetsz el. Felettesednek is most kellene előadni mindazt, amit már egy ideje szeretnél, de nem nyílt rá lehetőség.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Tartsd edzésben magad fizikailag, és ha csalódottnak érzed magad, akkor ezt ne fojtsd el, mert betegség kialakulásához vezethet. Megtörténhet, hogy valaki megosztja veled a titkait, amelyeket ne adj tovább! Még akkor se, ha ebből hasznod lenne, mert később nagy bajba kerülhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint közös lónak túros a háta. Vagyis ne kerüljön sor közösködésre, mert biztos lehetsz benne, hogy ebből neked lesz bajod. Utazás jól sikerül, tanulmányok folytatásakor sikert sikerre halmozhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hajlamossá válhatsz a szertelen pazarlásra, ami konfliktusokhoz vezethet. A munkahelyeden történő változásokhoz nem lesz nehéz alkalmazkodni. Olyan szituációba kerülhetsz, amely miatt örömödben fülig érhet a szád.