Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. Mert az életnek ezen a területén érhetsz el olyan eredményt, amely megnyugtathat, és ennek hatására a jövőn gondolkodhatsz. Hosszú távú terveket készíthetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A konfliktus a mai napon szinte elkerülhetetlen, különösen, ha nem tudod levetkőzni a többiek feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tartanád mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennének a dolgaid. Ha valakivel haragban vagy, ma rendezd vele az ügyed.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Eljön az alkalmas pillanat, hogy kifejezésre juttasd törekvéseidet mások előtt. A csapatmunka ma nagyon könnyen megy, hiszen most képes vagy lépést tartani másokkal. Ha egyedül kell dolgoznod, akkor óriási lesz a lendületed.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy megvalósítsd mindazt, amit már korábban tervbe vettél. A megérzéseid is átlagon felül működhetnek, ezért kellene az ösztöneidre hallgatnod.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szexuális étvágyad és érzelmeid a mai napon megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, miután a felszín alatt kutatod a lényegüket. A most kezdődő kapcsolatok tartósak lesznek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden valószínűség szerint a munkádban ma meg fog mutatkozni a belső felfokozottság, amelynek köszönhetően hatékonyabbá válhatsz. Olyan kapcsolat kialakítására nyílhat most lehetőség, amelyben igazán boldog lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon dolgozz egyedül. Ugyanis, ha csapatban kell munkálkodnod, akkor valaki az idegeidre mehet. Még az is lehet, hogy az illető miatt nem tudsz koncentrálni, és hibát hibára halmozol. Utazás során minden remekül alakul.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem árt, ha tudod, hogy megbetegedhetsz, ha magadba fojtod az agressziót vagy az ellenséges érzületet. Ha a problémádat nem is lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha elébe mész, és tiszta vizet öntesz a pohárba.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden a pénz körül foroghat ezen a napon. Mivel nagyon jól tudod az életnek ezen a területén képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előállnod az anyagiakkal kapcsolatban. Valakinek a viselkedése előtt értetlenül és döbbenten állhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Több dolog alakulhat úgy a mai napon, ahogyan szeretnéd. Optimistán tekinthetsz most a jövőbe: nincs előtted lehetetlen, így aztán olyan eredményeket érhetsz el, amelyekre büszke lehetsz. Az egészségedre jobban ügyelj, mert betegség alakulhat ki.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Magabiztos és rámenős lehetsz a mai napon, ha azonban meg tudod állni, hogy ne csak önző érdekből cselekedj, akkor minden a lehető legjobban alakulhat. Valakinek szüksége van a biztató szavaidra, illetve dicsérettel is örömet szerezhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden történnek olyan események, amelyek a te helyzetedet is befolyásolhatják. Ha szülő vagy, akkor a gyermekedért minden áldozatra készen állhatsz. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.