Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy glória ragyog a mai napon a fejed fölött. A munkában olyan, fantasztikusnak bátran nevezhető eredményt érhetsz el, amilyet talán még a legmerészebb álmaidban sem láttál. Ráadásul Ámor nyila is a szívedbe fúródhat…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha hivatalos dolgokat kellene intézned, akkor erre is kiváló az idő, minden úgy megy, mint a karikacsapás. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra. Jogi ügy végére pont kerülhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindennél fontosabb legyen a mai napon az egészséged, a testi épséged megőrzése! Szedj vitaminokat, tartózkodj többet a szabad levegőn, és iktass be a hétköznapjaidba rendszeres testmozgást! Munkahelyi változás miatt ne izgulj!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Figyelmed fókuszában a mai napon a társad állhat. Amennyiben a szinglik táborához tartozol, akkor olyasvalakivel hozhat össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a jövődet. Valakinek a kedvessége kellemes meglepetést szerezhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is megeshet, hogy kolléga szerez kellemes meglepetést neked. Ha új dologba kívánod a fejszédet vágni, akkor hajrá: most tedd!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem rózsaszínű szemüvege kerülhet fel a szemedre. Elvarázsoltnak érezheted magad, és boldogságodban talán magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Ha szülő vagy, gyermekeddel is büszkélkedhetsz. Többet költhetsz olyan dologra, amitől boldog lehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Előfordulhat, hogy rokon miatt át kell szervezned a napodat. De az is megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amely a visszautasíthatatlan kategóriába tartozik. Légy óvatosabb, mert háztartási baleset történhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A találkozások és a kommunikáció napja lehet ez a mai. Még olyan témákat is meg tudsz beszélni, amelyek tabu kategóriájába tartoznak. De az is megtörténhet, hogy befolyásos személlyel hoz össze a sors, aki jó hatással lehet a jövődre.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Minden idegszáladdal az anyagiakra kellene koncentrálnod. Most nem lesz okod panaszra, mert a sors egymás után hozhat olyan helyzetekbe, amelyek a bankszámládra rendkívül jó hatást gyakorolnak. Most érdemes nagyobb vásárlást lebonyolítani.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy az állatövben a mai napon te leszel a sztár. Amit már jó ideje tervbe vettél, abban most érhetsz el hallatlanul nagy sikert. Pénzügyeid alakulásának köszönhetően is minden okod meglehet a boldogságra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden történhetnek olyan események, amelyek miatt kissé feszültebbé válhatsz. De az is lehet, hogy egy korábbi eset miatt tartod a hátad, mert most jöhet el a számonkérés ideje. Egy találkozás jó hatást gyakorol a hangulatodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak. Hiszen ezek között vannak olyanok, amelyeknek a segítségével előnyös helyzetbe kerülhetsz. A közösségben – amelynek tagja vagy – te lehetsz most a sztár. Pénzügyeid alakulásának köszönhetően jó lehet a kedved.