Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napot érdemes lenne a barátaiddal, a szeretteiddel tölteni, akiknek élvezheted a társaságát. Ideje lenne selejtezést tartani, és megszabadulni azoktól a dolgoktól, amelyeknek már semmi hasznát nem veszed. Inkább csak a helyet foglalják.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon alapos munkát végezhetsz, szervezetten láthatod el a feladataidat, és képes vagy odafigyelni a részletekre. Valószínűleg semmit nem kell majd utólag átdolgoznod. Érdemes lenne kirándulni, amivel feltöltheted energiaraktáraidat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden olyan feladat vagy tanulmány szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. De arra is kiváló a nap, hogy szemügyre vedd az életedet, vagy új terveket készíts.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is megtörténhet, hogy most lázongó hangulatban leszel, ami értelemszerűen problémákhoz vezethet. Főleg olyanokkal, akikkel rokoni kapcsolatban állhatsz. Próbálj meg higgadt maradni, így elkerülheted a kellemetlen helyzeteket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szellemi alkotókészséged ma fokozottabbá válhat. Érdeklődő, képzeletgazdag, éber lehetsz, és gyorsabban felfogod az eszmei mondanivalókat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak nagy szüksége lehet a támogatásodra. Dicsérd őt!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap kellemesen érdekesnek, sőt talán még izgalmasnak is ígérkezik, amint a mindennapos események vagy kapcsolatok új oldalukról mutatkoznak meg. Nem lesz sok hangulatod önfegyelmet gyakorolni, de néha az is fontos, hogy elengedd magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Energikus és fáradhatatlan lehetsz a mai napon. Az lenne a legjobb, ha felkerekednél, és csinálnál valami újat és izgalmasat. De az is lehet, hogy olyasvalaki bukkan fel a színen, akivel jó ideje nem kommunikáltál. Utazáskor légy türelmesebb!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Összességében kellemes lehet ez a nap, több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd, ahogyan azt eltervezted. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dologgal állhat elő, amely miatt a döbbenettől talán még az állad is leeshet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy a mai napon annyira rá vagy hangolódva másokra, hogy készen állhatsz arra, hogy segítséget nyújts. Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor össze kellene szedni magad, mert felettesed nem nézi most el a lazaságot.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem kell mindjárt paranoiássá válnod, de most tényleg nem ártana elkerülni a rossz kinézetű alakokat, vagy a veszélyes helyzeteket. Mert megtörténhet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amely felkavaró lehet, lelkileg megviselhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Bármi történhet a mai nap folyamán, az nagy hatást gyakorolhat rád, és mélyebben fog érinteni, mint általában. Az lenne a legjobb, ha sikerülne mélyebb tudatszintről figyelemmel kísérni az eseményeket. Munkahelyi változás miatt ne izgulj!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan hír jut el a füledbe, amely miatt idegesebbé válhatsz. Ne aggódj, a dolgok úgy alakulhatnak, hogy neked nem lesz okod panaszra. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt megnőhetnek a kiadásaid.