Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor nem lesz okod panaszra. Nemcsak azért, mert éghet a kezed alatt a munka, hanem azért, mert kedvet érzel a tevékenységekhez. Ráadásul olyan sikereket is elérhetsz, amelyekről hallva irigyeid száma megduplázódhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy úgy érzed, mintha lőporos hordón ülnél. Légy körültekintőbb, és fogd vissza magad! Még akkor is, ha valaki szemenszedett hazugsággal áll elő. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy agresszív és ellenséges indulatok támadnak a mai nap folyamán: ha megpróbálod magadba fojtani őket, baleset vagy betegség formájában jelentkezhetnek. Igyekezz alkotó módon kiszellőztetni az energiáidat!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismerhet határokat. De az is megeshet, hogy olyan dologba bonyolódsz, amelybe nem kellene, mert nem kerülhetsz ki belőle győztesen. Közlekedés során őrjítőnek bátran nevezhető helyzet alakulhat ki.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Annyira energikus és optimista lehetsz a mai napon, hogy hajlamossá válhatsz nagyobb falatot kiharapni, mint amennyit meg is tudsz rágni. Egy kis önmérséklettel azért igen sikeres napot zárhatsz. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon megeshet, hogy mindenféle tapasztalatot be akarsz gyűjteni, hogy felpezsdüljön az életed, és ezt lendületesen, lelkesen teheted. Nagyon fontos, hogy a sikerek hatására ne válj önteltté, azzal ugyanis csak az ellenségeid számát gyarapíthatod.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködésednek köszönhetően remekül alakulhat a napod. Olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek már egy ideje foglalkoztatnak, de nem mertél előhozakodni velük. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Pozitív viszonyulásod mindenhez és mindenkihez kellemes időtöltést ígér elsősorban a baráti, valamint a rokoni kapcsolatokban. A mai napon sok dolog a szád íze szerint alakulhat, ezért érezheted kellemesen magad. Az értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy áttekintsd az életedet, céljaidat, és terveket készíts a jövődre. Ma ugyanis összefüggéseiben láthatod az egész képet, vagyis az egész életedet, a jövődet. Ha most vásárolsz, jól járhatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Menj elébe az eseményeknek, cselekedeteknek, tapasztalatoknak – minden téren! Szellemed ma nyitottá válhat a nagy léptékű témákra, ami az univerzum jobb megértését szolgálhatja a maga teljességében. Utazás jól alakulhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy áttekintsd az életed alakulását, és változtatásokat hajts végre ott, ahol ez szükséges. Ma ezt könnyedén megteheted, és élvezheted, hogy a sors eléd hozza a jobbnál jobb lehetőségeket.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon optimista, lelkes és energikus lehetsz, számíthatsz rá, hogy minden jól alakul. Tölts több időt a szabad levegőn, mert ez még a kedélyállapotodra is pozitív hatást gyakorolhat. Kulturális program szintén jó hatással lehet rád.