Váratlan helyzetek adódhatnak: Heti horoszkóp január 8-tól

Nagy munkahelyi változásokra és családi összezörrenésekre van kilátás. Ha higgadtak maradunk, sikeresen túljuthatunk a nehéz időszakon.

heti horoszkóp

Kos:

Meg kellene acéloznod az idegeidet, mert olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy te vagy az, aki egyik pillanatról a másikra változtatsz, amivel olyasvalakinél húzhatod ki a gyufát, akinél nagyon nem kellene. Olyan tény is a tudomásodra juthat, amely miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Bika:

A közvetlen környezetedben van egy olyan személy, akinek a viselkedése miatt talán még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Meg kell acéloznod az idegeidet, így juthatsz túl a lehetetlennek tartott helyzeten is. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás. Ha lehet, az ilyen jellegű tennivalókat el kellene halasztani. A párkapcsolatokban több dolog alakulhat a kedved szerint.

Ikrek:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ezért vigyáznod kellene az egészségedre, a testi épségedre. A baráti kapcsolataid között van olyan, amelyet fel kellene számolni, mert ez a személy inkább árt neked, mint használ. A munkahelyeden kialakuló váratlan helyzethez próbálj meg idomulni!

Rák:

Olyan elképesztő helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, mit csinálj, mihez kezdj. A legfontosabb, hogy ebben a tébolyító állapotban is megőrizd a nyugalmadat, így kerülheted el azt a szituációt, amelyet nagyon nem szeretnél. A házasságok, régi párkapcsolatok akár próbatétel elé is kerülhetnek. Ha szülő vagy, csemetéd miatt nagyobb erőfeszítést kellene tenned.

Oroszlán:

Minden idegszáladdal a munkára kellene koncentrálnod. Kialakulhat egy olyan váratlan helyzet, amely miatt talán át kell szervezni a napjaidat, az életedet. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügylet bonyolításának. De az is lehet, hogy rokonnal kell többet foglalkoznod. Külföldi utazás során őrjítő szituációval kerülhetsz szembe. Ha tanulsz, most ne a szerencsében bízz, hanem a tudásban.

Szűz:

Egyik bolond helyzetet követheti a másik, ami nincs jó hatással a magánéletedre. De az is lehet, hogy a szerelmi viszonyokban alakul ki olyan szituáció, amelyet nem tudtok kezelni, és ez megkérdőjelezheti a kapcsolat jövőjét. Viszont kellemes találkozásban is részed lehet. Netán olyan jutányos áron vásárolhatsz, vagy sikeresen bonyolíthatsz pénzügyeket, hogy a környezetedben nő az irigyek száma.

Mérleg:

Pénzügyek dolgában a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy extra bevételre nyílik lehetőséged. De az is megeshet, hogy olyan dolgokhoz juthatsz potom pénzért, amelyeket korábban talán el sem mertél hinni. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra jöhet létre olyan szituáció, amely akár véget is vethet a kapcsolatodnak. Viszont olyasvalakivel is összejöhetsz, aki jó hatással lesz rád.

Skorpió:

A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt hirtelen nem tudod, mit kellene tenned. Nagyon fontos, hogy ne hozz most döntést, mert elkapkodhatod a dolgokat. Ugyanis a későbbiekben sok dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ezért bármi történik, várj, ne lépj! Kollégával szemben tarts legalább tíz lépés távolságot, így kerülheted el, hogy csalódnod kelljen benne. Szomszédoddal szemben légy türelmesebb!

Nyilas:

A szerelmi életedben nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. De az is megeshet, hogy ha szülő vagy, akkor a csemetéd olyasmivel áll elő, hogy hirtelen nem is tudod, mihez kapj, mit mondj. Fontos, hogy következetes maradj, mert csak akkor történhetnek úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert ugyan lesz bevételed, de a kiadásaid is megnőhetnek.

Bak:

Minden idegszáladdal azokra a kapcsolatokra kellene koncentrálnod, amelyek sokat hozhatnak a konyhára. Vannak olyan barátaid, akik szeretnek téged, és csak a javadat akarják. De most olyan személy is lehet a környezetedben, aki önként tolhatja a szekeredet. Rokon miatt az idegszálaid megfeszülhetnek. Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el hétig, így kerülheted el azt a helyzetet, amely nehézzé tehetné az életed.

Vízöntő:

Nem kell aggodalmaskodnod a jövőd miatt. Még akkor sem, ha esetleg jelen pillanatban úgy tűnik, hogy nehéz helyzet alakulhat ki. A dolgok ugyanis rövidesen neked tetszően változhatnak. Egy váratlan találkozás miatt úgy érezheted, valaki megpróbál az idegeiden táncolni. Igyekezz nyugalmat erőltetni magadra, hogy ne kapkodj el semmit. Ha állást kívánsz változtatni, lépj most a tettek mezejére.

Halak:

Ha pénzről van szó, akkor nem állsz most a helyzet magaslatán. Ráadásul a sors sem kínál ezen a héten neked kedvező lehetőséget anyagi vonalon. Nagyon fontos, hogy a pénz most ne legyen központi témád, mert még az is megtörténhet, hogy olyasvalakire leszel irigy, akire nem kellene. A munkahelyeden változásra van kilátás, előfordulhat akár az is, hogy új felettesed lesz. Ha te szeretnél változtatni, akkor ne várj tovább.

Fotó: Thinkstock