Kos
III. 21. – IV. 19.

Energiaszinted magas, és rengeteg munkát el tudsz végezni ilyenkor, különösen ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csoportmunkáról van szó. Jól tudsz együttműködni másokkal. Más hibájából a mai napon sokat tanulhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint most: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Te is így leszel ezzel. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amikor a döbbenettől talán még az állad is leesik. Ha változtatni akarsz, most lépj.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Tekintsd át a feladataidat, és tervezd meg a továbbfejlesztésüket vagy a kivitelezésüket! Ezek közül némelyik fontosabbnak bizonyulhat, mint gondolnád. Az is lehet, hogy új kihívás elé nézel, ami miatt kissé feszültebbé válhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Döntsd el, hogy mi, vagy ki a fontosabb, és ennek megfelelően cselekedj! A siker teljes mértékben rajtad múlik. Ha valami nem sikerül, akkor nem hibáztathatsz ezért senki mást, csak saját magadat. Testmozgásra nagy szükség van, ettől lehetsz kiegyensúlyozott.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ezt a napot a legjobb azzal tölteni, hogy a képzeletedben elidézed az előtted álló feladatokat, és átgondolod, hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz. Illetve mihez kezdenél, ha veszélybe kerülne ezeknek a dolgoknak a kivitelezése.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Találnod kell valamilyen hatékony levezetést a túlfűtött energiáknak és az agresszivitásodnak, különben baleset vagy betegség érhet. Semmit ne tarts most magadban, dolgozd le a feszültséget! Nagyobb vásárlást ma intézz!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy elégedetlenség lesz úrrá rajtad. Semmit ne tarts most magadban, mert ez egészségi probléma kialakulásához vezethet. Munka során találkozhatsz olyan valakivel, aki miatt kinyílhat a bicska a zsebedben.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan helyzet jöhet létre, hogy szinte csak kapkodod a fejed, ámulsz és bámulsz. De az is lehet, hogy olyasvalakivel hoz össze a sors, aki miatt talán átértékelhetsz magadban több mindent. Közlekedés során őrizd meg a nyugalmadat!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az is lehet, hogy konfliktusok és problémák adódnak embertársaiddal. De fontos, hogy ne tüzelj csípőből senkire: tudd mit, miért teszel! Így nem követhetsz el olyan hibát, amely miatt a későbbiekben tartanod kellene a hátadat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon mások harciasan lépnek fel veled szemben. De ne feledd, hogy mindez azért van, mert a saját kivetített érzelmeiddel te magad hívod ki őket. A legfontosabb a nyugalmad megőrzése, még a legőrültebb helyzetben is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy robbanásveszélyes helyzet jöhet létre. Ezért arra kellene összpontosítanod, hogy teljesen tudatában légy minden lépésednek. Így kerülheted el az olyan helyzetet, amely bátran nevezhető akár katasztrofálisnak is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden valószínűség szerint valamilyen új kihívás érhet, és ha ösztönösen, gondolkodás nélkül cselekszel, könnyel elszúrhatod a dolgokat. Ezért mielőtt döntenél, érdemes lenne más szemével is látni ezt a helyzetet. Így hozhatod meg a legjobb döntést.