Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap kiváló arra, hogy leülj, és szemügyre vedd terveidet, vágyaidat, céljaidat és azt, hogy meddig jutottál, milyen erőfeszítésekre lenne szükség ahhoz, hogy valaminek a végére pontot tudj tenni. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha kommunikációról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ha tanulmányokat folytatsz, fogékony vagy, hajt a kíváncsiság és a tudásszomj. De az is lehet, hogy most jössz rá arra, bele kellene vágnod egy tanulmányba.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amely a gondolkodásmódodat és a nézeteidet teheti próbára. Minden irányból zárporozhatnak rád az információk, és neked nagyon oda kellene figyelni a rejtett finomságokra, hogy kiolvasd mindazt, ami a sorok között megbújik.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Fokozott szellemi energia és aktivitás lehet rád a mai napon a jellemző. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik – csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezned kellene a tempót!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy végeláthatatlan eszmecserékkel telik ez a nap, de a legjobb, ha te inkább a hallgatóság szerepét játszod el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni belőle. Ha nem, akkor konfliktusba keveredhetsz, amelyből nem jöhetsz jól ki.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon kompromisszumra törekednél, és megnyugtatnád a környezetedben élőket, hogy nem jelentesz rájuk veszélyt. Nem akarsz senkitől elvenni semmit sem. Egy régi terv megvalósítására kínál lehetőséget a sors.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szíved minden vágya lehet most a harmónia és a szépség. Kedvedet lelheted a környezeted csinosításában. Szinte mindenkivel szemben meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és egy új szerelmi kapcsolat kialakulására is lehetőség nyílik…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Baráti kapcsolatért neked kell most többet tenned. Erőltesd meg magad, mert erre az ismeretségre a közeli jövőben óriási szükséged lehet. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak. Még az is lehet, annyi jön be, hogy tartalékot is képezhetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha valakivel fasírtban vagy, akkor érdemes lenne a mai napon békejobbot nyújtani az illetőnek. Ne tápláld a szívedben a haragot, mert ez a későbbiekben akár egészségi probléma kialakulásához vezethet. Banki, biztosítási ügy intézésére remek a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha olyan problémáid – elsősorban társkapcsolati – vannak, amelyekről eddig nem akartál tudomást venni, többé nem dughatod a homokba fejedet: ma szembesülnöd kell vele. Bármennyire kellemetlen, az ügy végére akkor is pontot kellene tenned.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz, és ezt hatékonyan felhasználhatod a kreatív önkifejezésre. A legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz. Mert a többiek könnyen az idegeidre mehetnek, és még kellemetlen helyzet is létrejöhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy belekezdj egy új feladatba, különösen akkor, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. De az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan változás jön létre, amelyhez alkalmazkodnod kell. Mást nem tehetsz.