Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy rózsaszínben fogod látni a világot. Gyengéd érzéseket táplálhatsz valaki iránt, amelyről jó lenne, ha nem beszélnél senkinek, mert elkiabálhatod a boldogságodat. A munkában sikert sikerre halmozhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Újratöltődhetsz energiával és különlegesnek érezheted magad. Remek alkalom kínálkozhat arra, hogy áttekintsd a céljaidat, és új irányba fordulj. A mai napon elkezdett dolgoknak jó esélyük van arra, hogy neked tetszően végződjenek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kapcsolataid nyugodtak és kellemesek lehetnek a mai napon. Belekezdhetsz egy olyan dologba is, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Érdemes lenne megvizsgálni azt is, hogy mi az, ami bejön, és mi az, amit el kellene engedni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kell ütni a vasat egy régebbi ügyben, mert most meleg. Elérheted azt, amit szeretnél, és ha úgy alakul, akkor meg tudod védeni magad a támadásokkal szemben. Pénzedre vigyázz!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Energiaszinted a magasba lendülhet és mindennel könnyedén meg is tudsz birkózni, olyan feladatokkal is, amelyekkel korábban nem tudtál. A munkában olyan változásokra van kilátás, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád is.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Úgy tűnhet, mintha valaki ellened dolgozna. Állj meg, és lásd be, hogy ebben talán nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra késztethetnek, hogy bebizonyítsd: te igenis helyesen cselekszel. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Előfordulhat, hogy olyan nehézséggel találhatod szembe magad, amely miatt változtatnod kell még azokon a dolgokon is, amelyek eddig nagyon jól működtek. Olyan helyzet jöhet létre, amelyben bebizonyíthatod, hogy a helyes úton jársz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Újabb év, új élet: iktass be a mindennapjaidba rendszeres testmozgást, mert így elkerülheted a betegségeket. Illetve ennek hatására olyan energiával rendelkezhetsz, amivel bírod az iramot, amelyet a következő esztendőben a sors diktálhat neked.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan ügyletbe csöppenhetsz, amelyhez semmi közöd nincs. Ezért jól tennéd, ha senkinek nem adnál tanácsot. Inkább csak nyisd nagyra a szemedet és a füledet, mert amit most hallasz, azt később fel tudod használni, és előnyt kovácsolhatsz belőle.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon a sors lehetőséget kínál arra, hogy jól képviseld a saját érdekeidet. Ennek hatására olyan helyzet jöhet létre, amely miatt irigyeidnek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Alkalmas a nap régi dolognak a megvitatására is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érzelmeid a mai napon jobban előtérbe kerülhetnek és ez esélyt ad jobb megértésükre. Ha őszintén és bátran szembe tudsz nézni velük, jelentős változás veheti kezdetét az életedben. Lelkileg kiegyensúlyozott lehetsz a mai napon.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Belsőleg és külsőleg egyaránt harmonikus állapotba kerülhetsz és ez életed több területén éreztetheti a kedvező hatásokat. Különösen a kapcsolataid lehetnek nyugodtak és kellemesek. Még az is lehet, hogy új barátság alakulhat ki.