Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében ez a mai nap pompásan alakulhat. Még az is lehet, hogy a szíved csordultig lesz szeretettel, szerelemmel. És ez még akkor is igaz, ha régi kapcsolatban élsz. Többször gondolhatsz olyan valakire, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lógatnád a lábad. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához most úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Teljesen mindegy, hogy milyen az időjárás, tartózkodj a friss levegőn, amitől jól érezheted magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor alkalmazkodj a társadhoz. Ha titkos szerelmi kapcsolatban vagy, akkor kedvesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt gyorsabban verhet a szíved. Ha szülő vagy, csemetéd miatt határtalanul boldog lehetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon lazíts, készülj fel a következő időszakra, mert hihetetlenül sok munka szakadhat a nyakadba. Előfordulhat, hogy olyan esemény történhet, amelyben régi dolgok kerülhetnek terítékre, és amely miatt akár kínos helyzet jöhet létre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy nem tudod ezt a napot lazítással tölteni. Előfordulhat, hogy dolgoznod kell, amihez most kevesebb kedvet érzel. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel légy következetes és szigorúbb. Így kerülheted el a későbbi bajokat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy feszültebbé válhat ez a nap egy olyan valakinek a viselkedése miatt, akit egyébként nagyon szeretsz. Légy elnézőbb, toleránsabb, mert így kerülheted el a kellemetlen helyzetet. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne a mai napot társaságban tölteni, mert még az is lehet, hogy te állsz a figyelem középpontjában, és élvezheted a kialakult helyzetet. Ha párkapcsolatról van szó, akkor légy engedékenyebb a partnereddel, így nyugalom költözhet az otthonodba.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Tegyél egy nagyobb sétát a mai napon, amely lelki és fizikai energiaraktáraidat egyaránt feltöltheti. Érdemes lenne számvetést készíteni a 2017-es évről, mert kiderülhet, az életnek mely területére kellene jobban koncentrálnod 2018-ban.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Talán kicsit feszültebbé válhatsz a mai napon. Testmozgás jót tenne a testednek-lelkednek egyaránt. Érdemes lenne rokoni társaságban tölteni a mai napodat, ahol még az is megeshet, hogy körülrajonganak. Barátnak ne felejtsd el boldog újévet kívánni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki dicsérhet meg, akinek a szavára sokat adhatsz. De az is lehet, hogy hírt hallasz egy olyan személyről, akivel korábban szorosabb kapcsolatot ápoltál, de most már szinte semmilyen viszonyban nem vagytok egymással.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Csak semmi idegeskedés! Nem eszik olyan forrón a kását! Ami most lehetetlennek tűnik, arról később éppen az ellenkezője derülhet ki. A munkád, a megélhetésed miatt nem kell aggódnod, mert sikerszéria veheti kezdetét, és élvezheted a kialakult helyzeteket.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ne gondolj most a holnapra, hanem élvezd még ezt a napot.  Töltekezz erővel, energiával, amelyre nagyon nagy szükséged lesz a következő időben. Különösen, hogy az egzisztenciádban olyan változás várható, amely miatt semmi sem marad a régiben.