Horoszkóp 2017. december 31.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltheted a napodat. Szívesen adsz és kapsz szeretetet, figyelmet, odaadást. Valakivel teljesen egy nézeten lehetsz, és olyan dolgokat beszélhetsz meg vele, ami főleg téged érdekel.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes lenne nagyobb társaságban tölteni a mai napot, mert most nyitottabb vagy másokra, mint korábban bármikor. Ha te vagy a vendéglátó, akkor kitehetsz magadért, elismeréseket zsebelhetsz be. Ha vendégségbe mész, jól érezheted magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A barátaid, hozzátartozóid, szeretteid értékelni fogják az igyekezetedet. Talán a mai napon még olyan valaki is hírt adhat magáról, akivel régen találkoztál, akiről szinte semmiféle hír nem érkezett az utóbbi időben. Próbálj meg mértékletes maradni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kellemes lustaságérzet tölthet el a mai napon és szívesen maradnál otthon. Gyengéd és barátságos hangulatban lehetsz és most ismerőseid körében, családias környezetben kívánod eltölteni az időd nagy részét, ami boldoggá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rendkívül kellemes hangulatban lehetsz és hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés, szórakozás, vendégeskedés. Barátkozó és mulatozó kedvedben lehetsz, ezért úgy vonzhatod az embereket, mint mágnes a vasat. Bármilyen keveset iszol, ne vezess autót.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha vigyázol arra, hogy ne ess túlzásokba, akkor kiváló lesz ez a mai nap arra, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek miatt a későbbiekben erre a napra örömmel gondolhatsz vissza. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel ha nem tervezel hosszabb távra, hanem csak élvezed a kialakult helyzetet, akkor boldog lehetsz. Egy barátnak szüksége van a segítségedre, a vigasztaló szavaidra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Vidám és barátkozó kedvedben lehetsz. Ragyogó alkalom kínálkozik arra is, hogy észre vedd és értékeld a szeretteid igyekezetét. Olyan valakivel is kommunikálnod kellene, akivel talán évek óta nem beszéltél. Itt az alkalom, hogy újra összejöjjetek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Próbálj meg ellenállni a kísértésnek, hogy evés-ivással kényeztesd magad. Ez ugyanis nem tenne jót az emésztésednek, se a testsúlyodnak. Ráadásul később bűntudatod támadhat mindazért, amit a mai napon elkövetnél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Azért mert az év utolsó napja van, és vannak, akik mulatoznak, neked nem fontos felönteni a garatra. Ha nincs kedved megvárni az éjfélt, akkor csak feküdj le akkor, amikor elálmosodtál. Tedd azt, amit te szeretnél, és nem azt, amit mások elvárnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szeretteiddel a mai napon nagyon jó viszonyban lehetsz. Ha hozzád érkeznek vendégek, akikkel együtt búcsúztatjátok a 2017-es évet, akkor fantasztikus házigazda lehetsz, mindenki elégedett lesz veled. Csak próbálj meg mértéket tartani…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az lenne a legjobb, ha olyanokkal töltenéd a napodat, akiket igazán és őszintén szeretsz. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert olyan összeg ütheti a markodat, amelyet a legmerészebb álmaidban sem láttál…