Horoszkóp 2017. december 30.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyon jól fogod érezni magad a mai napon. Valaki a környezetedben túlságosan sok mindent megengedhet magának, ami miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Ne tedd szóvá, ne adj hangot a véleményednek, mert az illetőt megsértheted vele.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Általában nem jellemző rád a költekezés, ám a mai napon olyan dologgal találkozhatsz, amelyről úgy gondolhatod: nem tudsz nélküle élni. Ha meg akarod venni, akkor nagyon mélyen kellene a zsebedbe nyúlni. Ne tedd, nem éri meg.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden rendben lesz, ami elsősorban a kapcsolataidra vonatkozik. Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez nagyon kevés kedvet érezhetsz. Amennyiben párkapcsolatban élsz és értékeled a társad igyekezetét, fantasztikus napod lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma még azokra is nagy hatással lehetsz, akikkel egyébként meg szokott gyűlni a bajod. Egyszerűen mindenkivel nagyon jól kijössz. Nagyszerű ez a nap a partnereddel való közös munkára. Mert most mindent megtesz azért, hogy a viszonyotok jól működjön.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kapcsolataid – különösen, ami a párkapcsolatodat illeti – ma kedvezően alakulhatnak. Minden jó úton haladhat. Ha esetleg nehézség merülne föl, akkor azt ügyesen el tudod simítani. Ha szülő vagy, gyermeked viselkedése boldoggá tehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne politizálj, mert olyan helyzet jöhet létre, amelyet se te, se más nem szeretne. Tölts több időt a szabadban, mert erre van szükség ahhoz, hogy jól érezd magad lelkileg és testileg egyaránt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Állj meg egy pillanatra és tudatosítsd, milyen sokat jelent neked a társad. És ha ennek még hangot is adnál, akkor nem lenne okod panaszra. A rokonaid között van olyan, aki megpróbálhat negatív irányban befolyásolni. Ne hallgass rá, ne fogadd meg a tanácsát.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy annyira kedves és barátságos lehetsz a mai napon, hogy egyre többen vannak azok, akik szeretnének veled kommunikálni. Ha társaságban töltöd a napod nagy részét, akkor nagyon jól érezheted magad. Valaki dicsérete meghathat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon szerelmes lehetsz a szerelembe, az egész világba és ezt legszívesebb világgá kürtölnéd. Nagyszerű a mai nap a társasági életre. Ha új ételrecept kipróbálásával kacérkodsz, akkor itt a ragyogó alkalom: lépj a tettek mezejére.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel a színen, akire nem számítottál. Ez a kellemes meglepetés nagyon jókedvre hangolhat. Örömödben madarat lehet veled fogatni. Régi ismerős felbukkanása is boldoggá tehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon kijöhetsz szinte mindenkivel. Főleg azért, mert nem érzed úgy, hogy zavarnád mások nyugalmát. Ráadásul most sokkal toleránsabb vagy, mint korábban bármikor. Ha valakin segíteni akarsz, akkor ne habozz, ne gondolkodj, hanem lépj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat. Olyan valaki jelentkezhet a mai napon, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ma fogékonyabb lehetsz a szépségre és ez a vásárlásodon is meglátszik.