Horoszkóp 2017. december 29.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot társaságban töltenéd. Ugyanis most kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz azokat az embereket, akikkel boldog pillanatokat tölthettek együtt, akikkel azonos a véleményed sok dologról.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Tartsd nyitva a szemedet és a füledet, mert egy pompás lehetőség van kilátásban. Barátkozó és gyengéd hangulatban lehetsz ma, és ezt a környezetedben élők mind viszonozni is fogják. Ezért érezheted magad ragyogóan.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló a mai nap mindenféle társas összejövetelre és az esetleges társkapcsolati problémák is a most rendezhetővé válhatnak. Készülj fel arra, hogy valaki szeretne ma szórakoztatni téged. Értékeld az igyekezetét. Dicsérj és dicsérj…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy egy új ismeretségre tehetsz szert. Ez a kapcsolat a későbbiekben kiáll mindenféle próbát. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak nagy szüksége van a te gyengéd, odaadó, elfogadó és nyitott magatartásodra.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Vidám hangulatban lehetsz a mai napon, amikor egyszerűen jól érezheted magad a bőrödben. Igyekezni fogsz, hogy másokra is jó hatást gyakorolj, boldoggá és talán felejthetetlenné tedd a napjukat. Új ételrecept kipróbálására remek ez a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Most valahogy nem érzed magad olyan félénknek, mint általában és kedvező benyomást is tehetsz másokra. Mindenesetre szinte valamennyi kapcsolatod nagyon jól alakulhat. A pénzedre jobban kellene ügyelned, mert veszteség érhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon tedd inkább félre a kötelezettségeidet és lazíts a fegyelmen. Ugyanis a mai nap alkalmas arra, hogy a lábadat lógasd, és olyan mennyiségű energiával töltekezz, amellyel bírod a későbbiekben az iramot.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerencse a mai napon neked dolgozik! Persze nagyon fontos, hogy mértéket tarts, mert ellenkező esetben a mértéktelenség akár meg is betegíthet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked panaszát vedd nagyon komolyan. Vásárlást most bonyolíts!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az elengedés napja lenne a mai. Muszáj lesz megbékélned, mert ha tovább emészted magad olyan dolgon, amelyen nem tudsz változtatni, akkor ennek hatására akár komolyabb betegség is kialakulhat. Ha dolgoznod kell, ma minden jól mehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha eddig olyan egészséges voltál, mint a makk, akkor most lehetséges, hogy egy betegség egyik pillanatról a másikra ágynak dönthet. Ha kolléga társaságában töltöd a mai napot, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert a kedvedben járhat…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek a mai nap arra, hogy örömöt találj a szép dolgokban és a környezetedet csinosítgasd. Ha szilveszteri buli van készülőben, akkor minden a kezedre játszik abban, hogy ez az összejövetel fantasztikus legyen…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben a mai napon a művészetekkel kerülsz kapcsolatba, akkor pompásan érezheted magad. Lelki és szellemi energiaraktáraidat feltöltheted. Sőt, ezek az élmények jó hatást gyakorolhatnak a világlátásodra is…