Energikus évkezdés: Heti horoszkóp január 1-től

Energikusság, életöröm és pozitív gondolatok jellemzik az újév első napjait. Érdemes minden nyitott kérdéssel a környezetünkhöz fordulni, eljött ugyanis a nagy megbeszélések és tisztázások ideje.

heti horoszkópKos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre. Még az is megtörténhet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Mivel remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, most kellene előállni azzal, ami már egy ideje foglalkoztat. Az egészségedre azonban jobban kellene ügyelned.

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a társad viselkedésének köszönhetően élhettek gondtalanul, telhet az időtök nyugalmasan. Ha most kívánod összekötni az életedet valakivel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. De az is lehet, hogy olyasvalaki tolhatja a szekeredet, akiről ezt korábban talán el sem tudtad képzelni. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

Ikrek:

Ha munkáról van szó, akkor nem lesz okod panaszra. Még az is megtörténhet, hogy attól a kollégától, akivel nem tudtál kijönni, megszabadít a sors. Előfordulhat, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amelyről hallva a környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Baráti kapcsolat hirtelen fontosabbá válhat, hatására előnyt élvezhetsz.

Rák:

Összességében pompás heted lesz, több dolog alakulhat a kedved szerint. A szerelem ege vakítóan kék lehet. Akivel most hoz össze a sors, azzal olyan kapcsolatot ápolhatsz, amelyet látva a környezetedben többeket elfoghat a sárga irigység. A házasságokban, régi együttélésekben forogjon most minden a párod körül! Kiváló az idő állásváltoztatásra, új dologra mondj igent!

Oroszlán:

Az lenne a legjobb, ha ezen a héten minden a munkáról, az elvégzendő feladatról szólna. Megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amely miatt örömödben talán még táncra is perdülnél. A szerelmi viszonyok akkor működhetnek úgy, ahogyan szeretnéd, ha törekszel az őszinteségre. Illetve ami foglalkoztat, azt beszéld meg a pároddal. Ez a nyugalom záloga.

Szűz:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, olyan dolog jut a tudomásodra, ami miatt örömödben a föld felett lebegsz néhány centiméterrel. Jól tennéd, ha a boldogságodat most nem vernéd nagydobra, mert olyasvalaki viselkedése okozhat ennek hatására csalódást, akiről soha nem feltételeztél rosszat. Bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket most intézz!

Mérleg:

Anyagi ügyeid olyan jól alakulhatnak, hogy többen azt gondolhatják, neked még a bőröd alatt is pénz van. Olyan személy is van a környezetedben, aki szeretne megszabadítani a pénzedtől vagy értéktárgyadtól. Éppen ezért légy most sokkal óvatosabb! Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal is a kapcsolatod tökéletes lehet. Kolléga nem mond igazat.

Skorpió:

Roppant szerencsésen indulhat az újesztendő, bármibe is kezdesz, sikert sikerre halmozhatsz. Különösen jó érzéked van most a pénzhez: tudod, mit kell tenned azért, hogy a bankszámládon növekedjen az összeg. Találkozásnak köszönhetően is feldobott hangulatban lehetsz. Ha bármit szeretnél elérni, akkor most kellene ütnöd a vasat, mert most meleg. Vásárlást is ezen a héten intézz!

Nyilas:

A kommunikáció hete következik, mindent meg tudsz beszélni, és aminek szeretnél, annak a végére most pontot is tehetsz. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. Előfordulhat, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amelyet nem kellene világgá kürtölni. Ha most kelsz útra, vagy hosszabb útra indulsz, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

Bak:

Még az is lehet, hogy ezen a héten körülötted fog forogni az egész világ. A figyelem középpontjában állhatsz, és vannak, akik lesik minden szavadat. Mivel remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, most kellene előrukkolni még a régi tervekkel is, mert eljött a pillanat a megvalósításukra. Gyümölcsöző kapcsolatot is kiépíthetsz most.

Vízöntő:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, nem kell izgulnod, mert a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Ha a munkahelyeden változást pedzegetnek, akkor ne idegeskedj, mert nem eszik olyan forrón a kását. Váratlan találkozás most csodálkozásra késztet. Közlekedés során olyan helyzet jöhet létre, hogy egyik pillanatról a másikra a plafonon lehetsz.

Halak:

A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak ezen a héten. De az is lehet, hogy protekcióra lesz szükséged. Olyasvalaki tolhatja a szekeredet, akinek a szava döntő, aki hatalmi pozícióban lehet. Minden, külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van, legyen szó munkáról, tanulásról, szórakozásról. Most érdemes a felettesednek előadni mindazt, ami hosszabb ideje foglalkoztat.

Fotó: Thinkstock