Horoszkóp 2017. december 28.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Tökéletesen működhet a mai napon a telepátia: ha valakire nagyon erősen gondolsz, még a végén feltűnik! A lelked csordultig telhet a mai napon szeretettel. Szinte képes lennél magadhoz ölelni az egész világot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt összeszorulhat a torkod. Ne légy irigy, ne légy féltékeny, hiszen a sors téged is előnyösnek bátran nevezhető helyzetbe hoz, amely miatt az életet csodálatosnak érezheted. Vásárlást érdemes lenne elhalasztani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai nap a másokhoz való alkalmazkodás jegyében telik. Mindez azért nem eshet nehezedre, mert olyan személyekről van szó, akiket szeretsz, akik közel állnak hozzád. Ma érdemes bonyolítani vásárlást, hivatalos ügyet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A hangulatod kezdetben ingadozó lehet, aztán minden változik, és rád a kiegyensúlyozottság lehet majd a jellemző. Érdemes lenne olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek teljesen kikapcsolnak, amelyek tökéletesen ellazítanak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A kegyes hazugság napja lehet ez a mai. Nem szabad őszintének lenni, mert az illetőt ezzel mélységekbe taszíthatod, amiből nagyon nehéz lesz a felállás. Ha szülő vagy, akkor csemetédnek olyan programot szervezhetsz, amely feldobottá teszi őt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Többen vannak a környezetedben, akiknek a jókedve rád ragad. Mások hatására rájöhetsz arra, hogy egy felesleges dolog miatt emésztetted magad. Csak a saját energiáidat pazaroltad, és amit gondoltál, az nem következik be.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kellemesnek ígérkezhet ez a mai nap, amikor olyan valaki ragadtathatja magát vallomásra, akiről ezt nem feltételezted volna. Illetve olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel befejezhetitek egymás mondatait, kitalálhatjátok egymás gondolatait.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A közvetlen környezetedben van olyan személy, aki úgy gondolhatja, a világnak körülötte kellene forognia. Érdemes lenne ezt a személy felvilágosítani arról, hogy a dolgok másként alakulnak. Az illető nem fog megharagudni, inkább örül az őszinteségednek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Izgalmas lehet ez a mai nap, amikor egy találkozás hatására varázslatosnak érezheted az életet. De az is lehet, hogy olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt az egyik ámulatból a másikba eshetsz. Érdemes új ételreceptet most kipróbálni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden esély meg lesz arra, hogy olyan esemény történjen, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Utazás nagyon jól sikerülhet. Érdemes lenne a közeli rokonaiddal tölteni a napodnak a nagy részét.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha dolgoznod kell, akkor a mai napon éghet a kezed alatt a munka. De az is lehet, hogy most el tudsz végezni egy olyan dolgot, amely eddig nehezedre eshetett. Ha vásárolsz, légy körültekintő, mert selejtet sózhatnak rád.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Izgalmas lesz ez a mai nap, amikor olyan dolgok történhetnek veled, amelyek meglephetnek. Ha dolgoznod kell, akkor a feletteseddel szemben tarts nagyobb távolságot, akinek most nincs valami jó kedve. Ezért válhat kötekedővé.