Horoszkóp 2017. december 27.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ezért hallgatnod kellene rájuk, mert ennek hatására elkerülhetnél egy kellemetlen helyzetet. Vagy éppen az ellenkezője történhet, amikor az ösztöneidre hallgatva fantasztikus lehetőséget csíphetsz meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megtapasztalhatod a mai napon a gondolat teremtő erejét. Amire gondolsz, az pillanatok alatt meg is valósulhat. Ha a mai napon plázába, vagy üzletekben van dolgod, akkor meg kellene acélozni az idegeidet, mert egyik őrült helyzetet válthatja a másik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érdemes lenne a mai napon kulturális eseményen részt venni, mert az átélt élmények feltölthetik lelki és szellemi energiaraktáraidat. Ha utaznod kell, akkor indulj mindenhova jóval korábban, így elkerülheted az idegfeszítő helyzeteket.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vannak olyan emberek a közvetlen környezetedben, akiknek a viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld meg megőrizni a hidegvéredet, így elkerülheted, hogy olyan dolgot tegyél, amelyet később nagyon megbánhatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pozitív gondolkodás lehet rád a jellemző a mai napon. Ennek köszönhetően egy olyan dolgot is másként láthatsz, amely már jó ideje foglalkozhat. Talán még álom is nehezebben jöhet ennek hatására a szemedre. Egy eltávozott személy lelkéért gyújts ma gyertyát.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Pompásan érezheted magad a mai napon, amikor a környezetedben többen kereshetik a kedvedet. Igyekeznek mindent megtenni azért, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor a pozitív hozzáállásod miatt minden jól mehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek a mai napon. Légy engedékenyebb, elnézőbb és megbocsájtó. Ha sikerül így viselkedned, akkor nem lesz nehéz a mai nap. Illetve nincs olyan, amit ne tudnál megvalósítani.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Varázslatos pillanatokban lehet részed a mai napon. A kedved pedig ennek megfelelően rózsás lehet. Olyan dologgal is foglalkozhatsz, amely nagyon jó hatással lehet a kedélyállapotodra. Vendégeskedés nagyon jól sikerülhet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A rokonaid, a szeretteid között vannak olyanok, akik miatt olykor összeszorulhat a gyomrod. Próbálj meg alkalmazkodni, és azt is elfogadni, amiről korábban úgy vélekedhettél: elfogadhatatlan. A tolerancián kívül semmi mást nem tehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A barátaid között vannak olyanok, akik igyekeznek a mai napon a kedvedben járni. De megeshet, hogy olyan valakivel kerülhetsz kapcsolatba, akinek a hatására talán még a világlátásod is változhat. Egy ajándék óriási meglepetés lehet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan valaki juthat többször az eszedbe a mai napon, aki már jó ideje nincs a környezetedben. Ha a mai napon kell vásárlást vagy hivatalos ügyet intézni, akkor nem lesz okod panaszra, mert minden gyorsan és egyszerűen bonyolítható.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a mai napon visszatekintesz a 2017-es évre, és rájöhetsz arra, hogyan és miként kellene változtatnod, hogy 2018 sokkal sikeresebb legyen. Olyan pletyka juthat a fülecskédbe, amiből szinte semmi sem igaz.