Horoszkóp 2017. december 26.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kellemesnek ígérkezik ez a nap, amikor többen vannak azok, akik keresik a kedvedet. Mindent megtesznek azért, hogy jól érezd magad, és ez az ünnep valóban felejthetetlen legyen. Ha dolgoznod kell, próbálj meg jó képet vágni mindenhez.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Boldog és kiegyensúlyozott lehet ez a mai nap, amikor nem esik nehezedre dicsérni másokat. Ezzel pedig nagyban hozzájárulhatsz ahhoz, hogy remek hangulatban teljen az idő. Olyan valaki is jelentkezhet, aki már egy ideje eltűnt a szemed elől.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha egészségi problémád van, akkor próbálj meg a mai napon pihenni, mert ellenkező esetben nehezebben gyógyulhatsz. De az is lehet, hogy valakinek a betegsége miatt át kellene szervezned ezt a mai napot. Egy kis mozgás jót tesz testednek, lelkednek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon te ugrálod körbe a szeretteidet. De az is megtörténhet, hogy a konyhában felejthetetlent fogsz alkotni, amelyet ezután rendszeresen el kell majd készítened. Hangulatodra az optimizmus lehet a jellemző.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap bővelkedik olyan pillanatokban, amely miatt a meghatódottság könnyei csilloghatnak a szemedben. De az is megeshet, hogy olyan valaki jelentkezik az életedben, aki már egy ideje nem hallatott magáról. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy türelmesebb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is megeshet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akiről már jó ideje nem hallottál. Ha egy mód van rá, akkor a napod nagy részét töltsd azokkal, akiket nagyon szeretsz. Ha dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem fog leesni a brillgyűrű az ujjadról, hogy a segítségére leszel valakinek, és megfogod a munka végét. De az is megeshet, hogy belebonyolódsz a mai napon egy olyan pletykába, amit a saját érdekedben inkább ne adj tovább.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valaki kerülhet a figyelmednek a fókuszába, aki már egy ideje nincs jelen az életedben. De az is megeshet, hogy valakinek a szeretettel teli megnyilvánulása miatt csilloghatnak az öröm könnyei a szemedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy a mai nap központi témája a pénz lesz. Még akkor is, ha te nem akarsz az anyagiakkal foglalkozni. Ugyanis a környezetedben több lesz az olyan ember, akiket az anyagiak foglalkoztatnak, így kénytelen vagy ebben a témában elmerülni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezhet, bukkanhat fel a színen, akire nem vagy kíváncsi. Légy most elnézőbb, és fogadd el az illető közeledését. Ha dolgoznod kell, akkor jól érezheted magad a mai napon a munkahelyeden, kedved lesz a munkához.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor a csemetéid körül foroghat ez a mai nap. Olyan programon vehettek részt, amely neked is nagyon tetszik. Ha egy mód van rá, akkor a mai napon inkább pihenj. Ha muszáj dolgoznod, akkor úgy állj a munkához, hogy más is hozzáférjen…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan váratlan meglepetésben lehet részed, amely szinte bearanyozhatja a mai napodat. Te is kellemes meglepetésben részesíthetsz valakit. De az is megeshet, hogy valaki hálás neked, és ezt ajándékkal igyekszik kifejezni.