Horoszkóp 2017. december 25.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jónak mondható ez a mai nap, amikor több olyan dolog történik, amely miatt a kedved ragyogóvá válhat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most neked kellene engedni ahhoz, hogy az ünnep úgy teljen, ahogyan azt szeretnéd.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan téma kerülhet terítékre, amely kapcsolatban lehet a jövőddel. De az is megeshet, hogy olyan dolgok hangoznak el, amelyek miatt talán másként láthatsz bizonyos dolgokat. Vagyis hatással lehet a világlátásodra is.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha békére és nyugalomra vágysz, akkor neked kellene másokhoz alkalmazkodni. Ez most talán kicsit nehezebben megy, de ha sikerül, akkor pompásan telhet az ünnep. Tölts némi időt a szabad levegőn, ez remek hatással lesz a kedélyedre is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A környezetedben a mai napon csupa olyan ember tartózkodik, akikkel könnyen kijössz, akivel olyan dolgokban is egyetérthettek, amelyben eddig különböző állásponton voltatok. Egy rokonnak bocsáss meg, ne táplálj a szívedben tovább haragot.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor többen vannak a környezetedben olyanok, akik mindent megtehetnek azért, hogy a kedvedben járjanak. Megtörténhet, hogy egészségi probléma alakulhat ki, amely miatt talán le kell mondanod a programodat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor több dolog alakulhat úgy, hogy te örömödben talán még a föld felett is lebeghetsz néhány méterrel. Közlekedés során apróbb bosszúság érhet, ezért időben indulj el mindenhova.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a családod állhat a figyelmed fókuszába. Talán még nagyobb áldozatot is vállalhatsz miattuk, illetve azért, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Ha párkapcsolatban élsz, társad és rokonaid összetűzésbe kerülhetnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt talán könny is csilloghat a szemedben. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akivel szemben engedékenyebbnek kellene lenned. Fantasztikus konyhai remekművet készíthetsz most.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Tegyél meg minden tőled telhetőt, ha rokonokról van szó. Csak így érheted el, hogy béke és nyugalom honoljon az otthonodban. Mielőtt megszólalsz, számolj el tízig. Ha erre képes vagy, akkor nem lesz okod panaszra, mert minden a reményeid szerint alakulhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy valaki a mai napon körülrajong. Olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. Megeshet, hogy olyan valaki fog ajándékkal kedveskedni, akire még a legmerészebb álmaidban sem gondoltál!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Összességében pompásan alakulhat ez a nap, amikor olyanoknak a társaságában múlathatod az idődet, akiket szeretsz. A nyugalmadból nem tud kizökkenteni senki. Történjen bármi, mondjon bárki, bármit, a harmónia csak úgy sugárzik belőled.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nem kell dolgoznod a mai napon, akkor próbálj meg lazítani, és ne legyen a témád a mai napon a munkahelyed, a kollégád vagy a felettesed. Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt elkaphat a harctéri idegesség: nyugalom, minden rendben lesz.