Horoszkóp 2017. december 24.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A gyengédség lehet rád a mai napon a jellemző. Még az a jó, hogy nem vagy cukorból, mert olyan események történhetnek, amelynek hatására akár el is olvadhatnál. Többet gondolhatsz egy olyan személyre, aki nincs a közeledben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Összességében ragyogó lesz ez a nap, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Illetve a közvetlen környezetedben többen azt figyelik, hogyan, miként tehetnének boldogabbá. Valakit akkor is dicsérj meg, ha a dologról másként gondolkodsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon talán nehezedre eshet a kommunikáció. De az is lehet, hogy csak azokkal szemben érzed ezt így, akik nem tartoznak a közvetlen környezetedhez. Olyan valaki jelentkezik az életedben, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szeretteid lesik a kívánságaidat, és mindent megtehetnek azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Neked sem esik nehezedre az odaadó viselkedés. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor nem lesz okod a panaszra, mert minden flottul mehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Légy a mai napon engedékenyebb, mint máskor. Nem csak az ünnep kedvéért, hanem azért is, mert ha mások szemével nézed a kialakult helyzetet, rájöhetsz, hogy talán nincs is igazad. Ha szülő vagy, gyermekeddel őszinte beszélgetésre kerülhet sor.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szeretteid körében egyszerűen fantasztikusan telik a mai nap. A boldog pillanatokban olyan valaki is eszedbe juthat, akinek a társaságát nélkülöznöd kell. Érdemes lenne a jövőben felvenni vele a kapcsolatot.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyanokkal kerülhetsz kapcsolatba a mai napon, akikkel ebben az évben nem ápoltál túl jó viszonyt. Lehet, hogy ez a tökéletes időpont a békülésre? Fontold meg, mert lehet, hogy a jövőben még szükséged lesz rájuk!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Egymást követhetik a jobbnál jobb ötletek, amelyeket azért kellene papírra vetned, mert előfordulhat, hogy elfelejted. Ha szülő vagy, gyermekedet akkor is elvarázsolhatod, ha már felnőtt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Tedd félre a sértettséget, a haragot. Bocsáss meg annak, aki csúnyán viselkedett veled. Ha úgy érzed, sokat tettél azért, hogy szeretettel teli legyen a mai nap, és a közvetlen környezeted erre nem vevő, akkor se búslakodj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Jó alkalom kínálkozhat a mai napon arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Ennek hatására akár búcsút is inthetsz a bajoknak. Kellemes meglepetést szerezhetsz egy olyan személynek, akivel szoros kapcsolatot ápolsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Varázslatosan alakulhat a mai nap, amikor több dolog miatt érezhetsz elégedettséget. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt örömkönny csilloghat a szemed sarkában. Olyan valaki jelentkezhet, akire nem vagy igazán kíváncsi. Ennek ellenére te légy vele nagyon udvarias.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Csodálatos lesz a mai nap, amikor valaki sokat tesz azért, hogy az ünnep felejthetetlen legyen. Ha dolgoznod kell, akkor kicsit nehezedre eshet a munka. Főleg, hogy minden idegszáladdal a családodra és az estére gondolsz.