Horoszkóp 2017. december 23.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ünnepi hangulatban lehetsz a mai napon, amikor érzékenyebbé válhatsz, ellágyulhatsz. Ha adventi vásárban forgolódsz, akkor pompásan érezheted magad. Könnyedén megy most a konyhai előkészület is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon megtörténhet, hogy azt hiszed, a te elképzelésed az egyedül helyes, csupán csak azért, mert a tiéd. Ha képes leszel alkalmazkodni a környezetedben élőkhöz, akkor nem lesz okod panaszra, mert valóban minden a kedved szerint alakulhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat a mai napon, hogy meg kell győznöd valakit az álláspontod, a nézeted helyességéről. De az is lehet, hogy meg kell védened magadat. Mindkettőt nagyon jól fogod csinálni. Nem kétséges az sem, hogy a mai napnak minden percét élvezni fogod.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az ünnepi előkészületek jegyében telhet a nap. Még az is lehet, hogy olyan dolgokat is megcsinálsz, amelyet nem terveztél. Nagyon fontos, hogy ne kapkodj, mert ennek hatására akár össze is törheted magad. Vásárláskor próbálj meg higgadt maradni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma bővelkedhetsz a szellemi és fizikai energiában. És ez lehet az oka annak, hogy a környezetedben sokan nem tudnak lépést tartani veled. Próbálj meg kicsit lassítani, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj vagy tegyél, amit nagyon nem kellene.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy kifejtsd a véleményedet, előadd az elképzeléseidet. Sőt, olyan témát is megbeszélhetsz, amely talán tabunak számít. A stílusoddal kedvező benyomást tehetsz másokra, ennek hatására új, értékes ismeretségre is szert tehetsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szellemileg óriási teherbírással rendelkezhetsz a mai napon. Olyan kihívás is érhet, amellyel könnyedén megbirkózhatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A mai napon ne fukarkodj a dicséretekkel, mert ez előnyt jelenthet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan hír juthat el a fülecskédbe, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. De az is megeshet, hogy olyan valaki jelentkezhet, akivel már jó ideje nincs kapcsolatod, és óriási meglepetést jelenthet az illető felbukkanása.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemesen alakulhat a mai napod akár dolgoznod kell, akár a szabadnapodat töltöd. Vannak a környezetedben azonban olyanok, akiknek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Baráti ajándékozásra kiváló ez a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma legyél sokkal óvatosabb és alkalmazkodj. Hajlamossá válhatsz a szőrszálhasogatásra, amivel olyanok ellenszenvét is kiválthatod, akiknek inkább a támogatására lenne szükséged. Valakinek ne felejtsd el megköszönni a kedvességét.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon kissé nehezedre esik a kommunikáció. De az is lehet, hogy attól félsz, hogy többet mondasz a kelleténél. Próbálj meg a negatív hozzáállásodon változtatni, és akkor nem csak jókedved lesz, hanem másként láthatod a jövődet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, különösen azért, mert többen vannak, akik igyekeznek a kedvedben járni. Energikus vagy, aminek köszönhetően sok feladatot könnyedén el tudsz látni. Ha vásárolsz, az őrület határára kerülhetsz. Ha utazol, minden simán megy.