Közös pillanatok a családdal: heti horoszkóp december 25-től

Az elcsendesedés és a türelem jellemzi a csillagjegyeket a következő egy hétben.

heti horoszkóp

Kos:

Pompás lehet ez a hét, amikor olyan dolgok történhetnek veled, amely miatt örömödben talán még táncra is perdülhetsz. A kegyes hazugságok hetének is bátran nevezhető ez a mostani időszak, amikor olyan dolgot mondhatsz, amiben nem hiszel. De tudod, hogy erre van szükség. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka. Az emlékek is elemi erővel törhetnek a felszínre, talán még el is sírhatod magad…

Bika:

Történjen bármi, ne foglalkozz az anyagiakkal. Mert a pénz léte és nem léte miatt feszültté válhatsz, és olyan dolgok hangozhatnak el, amelyet nagyon nem szeretnél. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad magatartása miatt boldog és kiegyensúlyozottá válhat ez a hét. De az is lehet, hogy egy ismerős kellemes meglepetéssel szolgálhat, ami hozzájárulhat a jókedvedhez.

Ikrek:

A házasságokban, régi együttélésekben minden azon múlik, hogy te mit és hogyan szeretnél. A te hangulatod lesz a meghatározó: amilyen a kedélyállapotod, olyan lesz a két ünnep közötti időszak elsősorban a magánéleted területén. Az lenne a legjobb, ha most nem foglalkoznál a munkával, a megélhetéssel, a feletteseddel. Koncentrálj csak a családodra.

Rák:

Boldognak, kiegyensúlyozottnak érezheted magad elsősorban a magánéletedben bekövetkező pozitív változások miatt. De az is lehet, hogy gyermek miatt élhetsz át varázslatosnak nevezhető pillanatokat. Ha vállalkozó vagy, akkor az ügyeid úgy alakulhatnak, hogy örömödben talán képes lehetsz akár madarat is fogni. Kolléga azonban áskálódhat, de az is lehet, hogy valaki helyett dolgoznod kell.

Oroszlán:

Töltsd az időd nagy részét a rokonságoddal, ahol boldog pillanatokat élhettek át együtt. De az is lehet, hogy ingatlanügyletet éppen most tudsz eredményesen bonyolítani. A szerelemi viszonyokat kommunikáció problémák tehetik körülményessé. Ha szülő vagy, a gyermekeddel most nehezebben tudsz szót érteni. Ha dolgoznod kell, akkor minden a legnagyobb rendben lesz.

Szűz:

A magánéletedben több dolog alakulhat úgy, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy olyan találkozásban lesz részed, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Sőt, az is megeshet, hogy egy régi kapcsolat folytatódhat új kerékvágásban. Rokonnal szemben elnézőbbnek kellene lenned, és nem kell feltétlenül az őszinteségre törekedned.

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan nagyvonalú lehetsz, amely miatt a környezetedben többeknek leeshet az álla. Mindezt azért teheted meg, mert anyagilag nagyon jól állhatsz. A kedvesed is boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheti magát elsősorban a te viselkedésed miatt. Kommunikációs problémák létre jöhetnek, ezért nagyon fontos, hogy őszinte legyél és egyértelműen fogalmazz.

Skorpió:

Ne sajnáld a pénzt az ajándékokra, mert olyan valakiket tehetsz ezzel boldoggá, akik fontosak neked, akiket szeretsz. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt boldog lehetsz. Ha szülő vagy, akkor csemetéd viselkedése miatt szinte elolvadhatsz. Utazás nagyon jól sikerül, ha vásárolsz, jutányos áron juthatsz olyan dolgokhoz, amelyeket fontosnak tartasz. Szerelmi kapcsolat varázslatosan alakulhat.

Nyilas:

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz. De az is lehet, hogy olyan ajándékokat kaphatsz, amelyek miatt a csodálkozástól talán még az állad is leesik. Ha adventi vásárban forgolódsz, akkor szintén jól érezheted magad. Ha dolgoznod kell, akkor ez azért nem eshet a nehezedre, mert anyagilag nagyon jó helyzetbe kerülhetsz ezáltal. Rokon viselkedése előtt döbbenten állhatsz.

Bak:

Még az is megtörténhet, hogy a környezetedben többen vannak, akik keresik a kedvedet. Akik sokat tehetnek azért, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha kollégáról van szó, akkor próbálj meg higgadt maradni. Még akkor is, ha esetleg tudomásodra jutott, hogy az illető nem az igazmondás bajnoka. Régi barátot meg kellene becsülni, értékes ajándékkal meglepni, mert nagy szükséged lesz rá a következő évben.

Vízöntő:

Az egzisztenciában olyan változás történhet, amely miatt úszhatsz a boldogságban. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt a kedved ragyogónak mondható. Viszont a barátaid között vannak olyanok, akikkel szemben nagyobb távolságot kellene tartani, akiket hatalmukba keríthet a sárga irigység. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz.

Halak:

Ha dolgoznod kell ezen a héten, akkor minden úgy megy, mint a karikacsapás. A kommunikációra nagyon kell ügyelned, lényeges, hogy egyértelműen fejezd ki magad, így kerülheted el a csalódást, vagy a tévedést, a kárt. Barátokkal töltött idő fantasztikus lesz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt ne idegeskedj. Ő pontosan tudja, hogy mit, miért tesz. Rokonnal légy kedvesebb, odaadóbb.

Fotó: Thinkstock