Horoszkóp 2017. december 22.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon éghet a kezed alatt a munka, különösen igaz ez akkor, ha az otthonodról van szó. A lakásod szépítése álljon ma a figyelmed középpontjába, amelyet varázslatossá tehetsz. Közlekedéskor bosszúság érhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy ma olyan dolgot is meg tudsz beszélni, amely már hosszabb ideje foglalkoztat. Olyan tanácsot kaphatsz, amelyet ha megfogadsz, akkor egy régi ügynek a végére pontot tehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jobb lenne, ha ma inkább a négy fal között maradnál, mert a nyüzsgéssel csak saját magadat hozhatod olyan helyzetbe, amit nagyon nem szeretnél. De megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, aki ajándékkal kedveskedhet. Most vásárolj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne a mai napon inkább pihenned. Csak magaddal törődni, és olyan tevékenységeket bonyolítani, amelyekkel örömet szerezhetsz magadnak. Ha dolgoznod kell, akkor több dolog alakulhat másként, mint ahogy tervezted.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan valakivel kommunikálhatsz, akinek a szavára sokat adsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt feszült helyzet alakulhat ki. De megtörténhet, hogy egy furcsa találkozás tarthat izgalomban.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben többen vannak olyanok, akik talán szeretnének beleszólni az éltedbe. Amit nem hagyhatsz, mert nem az a te utad, amelyet mások gondolnak. Ezért a mai napon ne is kérj senkitől sem tanácsot. Inkább hagyatkozz a megérzéseidre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne hallgass senkire, ha a társadról vagy a közös életetekről van szó. Mert senki nem lát bele a viszonyotokba, ezért nem adhatnak olyan tanácsot, ami valóban hasznos lehet. Pénzügyeid ragyogóan alakulhatnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon könnyebben megy a kommunikáció. Még az is lehet, hogy valakinek kitalálod a gondolatait, vagy folytatni tudod azt a mondatot, amit más kezdett meg. A munkában ma örömödet lelheted.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha a mai napon kerül sor ajándékozásra, akkor fontos, hogy olyasmit adj, aminek te is örülnél. Hiszen az illető, akitől az ajándékot kapod, most nagyon kitesz magáért. Ha a rokonaidról van szó, akkor nem csalódhatsz, ha nem vársz tőlük sokat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon valamilyen művészeti tevékenységgel foglalnád le magad, mert ez töltheti fel lelki energiaraktáraidat. Ha erre nincs lehetőséged, akkor legalább szakíts egy kis időt arra, hogy olyasmivel foglalkozz, ami tényleg örömet szerez. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan mondatokat hagyhatják el az ajkadat, amely miatt te is elérzékenyülhetsz. Illetve akinek ezt mondod, annak az öröm könnyei csilloghatnak a szemében. Érdemes lenne az ünnepre egy új receptet kipróbálni…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Akkor alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd, ha nem gondolod azt, hogy csak neked lehet igazad. Próbáld meg a másik szemével is nézni a kialakult helyzetet. Tölts több időt a szabad levegőn, mert a jó fizikai erőnléthez ez is szükséges.