Horoszkóp 2017. december 21.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki juthat többször az eszedbe, akit nagyon szerettél. Akivel sok örömben volt részetek. Ennek hatására elérzékenyülhetsz, és talán könny is csilloghat a szemedben. Egyik ismerősöd viselkedése előtt döbbenten állhatsz…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Felettébb mozgalmasnak ígérkezik ez a nap. Próbálj meg békét és harmóniát teremteni, mert csak ilyen körülmények között tudsz dolgozni, vagy elvégezni mindazt, amit tervbe vettél. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Mindennél fontosabb, hogy a mai napon belátóbb legyél, és alkalmazkodj a környezetedhez. Ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert a társad olyan dologgal állhat elő, ami kiboríthat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Könnyen olyan váratlan helyzetbe kerülhetsz, amitől leesik az állad. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, akkor minden rendben lesz. Ha utazol, idegesítő körülmények jöhetnek létre, de ezen is úrrá tudsz lenni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ezen a napon körülötted forog az egész világ. Többen vannak, akik leshetik a gondolataidat, és szeretnének a kedvedben járni. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Utolérhet a végzet…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Légy óvatos, mert a mai napon vitára kerülhet sor. Szerencsére jól jössz ki a szituációból és ez elégedetté tehet. Nagyon kellemetlen beszélgetés lefolytatására is alkalmas a nap. Önts tiszta vizet a pohárba!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap pergő üteme és felpezsdült szellemi aktivitásod nyugtalanná és idegessé tehet. Próbálj békés és csendes környezetet teremteni magad körül. Így érheted el játszi könnyedséggel mindazt, amit tervbe vettél, ami most mindennél fontosabb számodra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hajlamosabb lehetsz a hirtelenkedésre és a lobbanékonyságra. Ezért rendkívül óvatosnak kellene lenned, különösen közlekedés során. Ne állítsd „automatára” az agyadat. Figyelj oda mindenre, amit teszel, így nem fogsz kapkodni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ami ártalmas lehet. Könnyen elkerülheti a figyelmedet valamilyen fontos részlet, és a felületességed miatt egy elsietett és rossz döntést hozhatsz. Lassíts le, és vedd figyelembe mások elképzeléseit is!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ébernek kellene lenned a mai napon. Működj együtt a többiekkel, még akkor is, ha vita alakulhatna ki. Ne habozz megváltoztatni a véleményedet. Különösen akkor, ha már te is látod, hogy tévedsz. Ha egy mód van rá, ma ne hozz döntéseket.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kedélyállapotodra a mai napon nem lesz panaszod. A sors a kezedre játszhat több dologban is, ami elégedetté tehet. Családtaggal olyan dologról kommunikálhatsz, ami elsősorban neked fontos. De az is lehet, hogy egy váratlan találkozás csal mosolyt az arcodra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Lelkileg sokkal érzékenyebb lehetsz, mint máskor. Ennek hatására olyan dolgokon is megsértődhetsz, amely korábban fel sem tűnt neked. Ne felejtsd el dicsérni, mert ez nem kerül semmibe, viszont olyan valakit tudhatsz magad mellett, akire nagy szükséged lehet.