Horoszkóp 2017. december 20.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha munkáról van szó, akkor a mai napon a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy olyan feladatot is el tudsz végezni, amely nem nevezhető könnyűnek. Illetve olyan valakivel is megtalálhatod a közös hangot, akivel eddig ez nem volt jellemző.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön a mai napon áldás van. Legyen szó munkáról, vásárlásról, szórakozásról, turistáskodásról. Általában rád a józan gondolkodás a jellemző, de a mai napon hallgatnod kellene a megérzéseidre, amelyek nem hagynak cserben.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érzelmeid és ösztönös reakcióid a mai napon keresztülhúzhatják a döntéseid ésszerűségét és akár kommunikációs zavarokat is okozhatnak. Kísérthet a múlt is, amikor olyan valaki bukkanhat fel a színen, aki iránt talán korábban gyengéden éreztél.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a szerelem ege vakítóan kék lehet. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel egykor szoros volt a kapcsolatotok. Ha dolgoznod kell, akkor csúcsformában leszel, és még a nemszeretem feladatot is elvégezheted.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy kitalálod mások gondolatát. Ennek az oka, hogy egy hullámhosszon lehetsz saját és mások érzelmeivel, így nagyon jól megértheted és megértetheted magad másokkal. Nagyobb takarítást a mai napon könnyebben bonyolíthatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megeshet, hogy a mai napon nem tudsz megbirkózni egy problémával. Ne szégyellj segítséget kérni, mert így könnyen pontot tehetsz még egy kínosnak bátran nevezhető helyzetnek a végére is. Szervezzetek közös programot a kedveseddel, mert fantasztikusan sülhet el…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a mai napon jobban kellene figyelned a kedvesedre, akinek sok mindenből elege van. Azon morfondírozik, hogy változtatni szeretne az életén, mert nem érzi jól magát a kialakult helyzetben. Beszélj vele, ez a kulcsa annak, hogy jól éljetek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy a kapcsolataidon jelentősen javíts. Különösen nőkkel szemben, akik egyébként sokat árthatnak neked. A barátságos stílussal sokat javíthatsz a viszonyaidon. Éghet a kezed alatt a munka, ha az otthonod körüli tevékenységről van szó.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A családtagok viselkedése miatt válhat hullámzóvá a kedélyed. Ismét vannak olyanok, akiknek a stílusa miatt elkeseredetté válhatsz. Próbálj meg felülemelkedni a dolgokon, mert ha emészted magad azzal akár bevonzhatsz egy komolyabb betegséget is.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érzelmileg annyira felkavart állapotban lehetsz, hogy olyasmit mondhatsz, amit később megbánhatsz. A logikus gondolkodás a mai napon nem az erősséged: jobb, ha a fontos döntéseket későbbre hagyod. Valakinek a kedvessége meglephet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon könnyedén meg tudsz beszélni olyasmit is, amit máskor szörnyen nehéznek találhatsz. Ne szalaszd el ezt az alkalmat fecsegéssel. Szorítkozz a fontosabb témákra.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Sokkal érzékenyebb vagy a mai napon, mint általában. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgot is a szívedre vehetsz, amely egyébként még a figyelmedet is elkerüli. Idős vagy beteg személyre fordíts nagyobb figyelmet, közlekedéskor légy óvatosabb.