Horoszkóp 2017. december 19.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kész és képes leszel a nyílt és világos párbeszédre, de nagyon gyorsan véleménykülönbségek merülhetnek fel és ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra lenne szükség, de ezt nem könnyű elérni. Kérd ki olyan valakinek a véleményét, aki nem elfogult.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai nap legfontosabb feladata a nyugalmadnak és a hidegvérednek a megőrzése. Ugyanis környezetedben több olyan ember van, aki más szemében a szálkát, magáéban a gerendát sem veszi észre. Értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Összességében pompás napod lesz, amikor több dolog alakulhat a kedved szerint. Olyan valakivel is találkozhatsz, akivel öröm lesz a kommunikáció. Akivel ugyanazt gondolhatjátok több dologról. Ha most vásárolsz, olcsón foghatsz ki jó dolgokat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon jó alkalom kínálkozik arra, hogy megbeszéljétek a dolgokat. De az is lehet, hogy a kedveseddel tökéletes lehet közöttetek a harmónia. Akivel most hoz össze a sors, azzal bátran tervezgetheted a közös jövőt. Testmozgás jót tesz a testednek és a lelkednek is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha szervezésről van szó, akkor a helyzet magaslatán állsz. Úgy be tudod osztani a dolgokat, amelyek megoldásra várnak, hogy a környezeted egyik ámulatból a másikba eshet. Ha most bonyolítasz vásárlást, jobb, ha felkészülsz…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Remekül tudsz kommunikálni a mai napon, amikor tisztában vagy a saját érzéseiddel. A színtiszta logikát igénylő problémák vagy helyzetek tisztázását azonban jobb, ha máskorra hagyod. Takarításra, rendrakásra, selejtezésre ragyogó a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor olyanokkal találkozhatsz, akiket szeretsz, akiknek a társaságában jól érezheted magad. Ha dolgoznod kell, akkor ebben is sikeres lehetsz, ami nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy ragyogó kedved legyen.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon egy hullámhosszon lehetsz saját és mások érzelmeivel, így aztán nagyon jól megérthetsz másokat, és saját érzéseiddel is tisztában lehetsz. Érdemes barátokkal tölteni a nap egy részét: együtt visszatekinthettek és értékelhetik a 2017-es évet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jó alkalom kínálkozhat a mai napon a befelé tekintésre és az önvizsgálatra. Ha egyedül nem tudsz megbirkózni a problémáddal, akkor kérj segítséget. Olyan valaki léphet a színre, aki elfogulatlanul látja a helyzetedet, és valóban segíthet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden szellemi tevékenység, kommunikáció, szervező munka és tárgyalás szempontjából kedvező a nap. Új tanulmányokba kezdhetsz, vagy eredményes vizsgát tehetsz. Ha randevúra készülsz, akkor minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy javíts a kapcsolataidon. Hívj fel egy olyan személyt, akivel talán egykor lelkileg közel álltatok egymáshoz, de most ez már nem jellemző rátok. Olyan valakinek is vegyél ajándékot, akinek ezt nem tervezted.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon sokkal többen tarthatnak téged szimpatikusnak, mint korábban. Szinte mindenki szívesen szóba elegyedne veled és értékelni fogják mindazt, amit mondasz. Bármennyire kevés a pénzed, olyan valakinek feltétlenül vegyél ajándékot, akitől egész évben sok mindent kaptál.