Horoszkóp 2017. december 18.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon az átlagosnál többet fogsz kommunikálni, többnyire te leszel a kezdeményező. Egyszerűen úgy érezheted, hogy muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és ez az oka annak, hogy sokkal közlékenyebb leszel, mint általában.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon kedvező benyomást tehetsz másokra. Persze csak akkor, ha nem feledkezel meg néha leállni és meghallgatni a többieket is. Elméd éber és fáradhatatlan: világosan láthatod a célodat, amelyet meg is valósíthatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy új élmények után vágyakozhatsz, és igencsak mehetnéked van. Fogd hát magad és kelj útra. Persze csak akkor, ha lehet. De az utazás nélkül is jól érezheted magad a bőrödben, hiszen rengeteg élményben lehet részed, ami feldobottá tehet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Megeshet, hogy a mai napon nagyon be leszel táblázva, de termékeny nap vár rád. Legalábbis az információcsere szintjén egészen biztosan. Kiváló a nap megbeszélésekre, szerződés kötésére, hivatalos ügyek bonyolítására.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha valamit közölnöd kell valakivel, ez most egy remek pillanat mondanivalód előadására. Bármihez adhatod a neved, az a későbbiekben roppant sikeressé válhat. Jól tudsz kommunikálni mind csoportos, mind személyes szintén. A siker napja a mai.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A kíváncsiságod a mai napon nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet kereshetsz és meg is találhatod. Ha utaznod kell, akkor ne izgulj, minden a legnagyobb rendben lesz, de a szabályokat tartsd be, mert könnyen előfordulhat, hogy megbírságolnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Mindenféle szellemi tevékenységre, kommunikációra, szervező munkára és tárgyalásokra kedvező ez a nap. Ha most kezdesz új dologba, akkor roppant sikeres leszel. Az elintézendőket írd papírra, mert a memóriád ezen a héten nem a legjobb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szokásosnál többet fogsz a mai napon kommunikálni. Lényeges, hogy ne akard egoista módon megközelíteni a dolgokat. Próbáld visszafogni magad, hogy ne kelts heves ellenállást másokban. Egy energiavámpírtól a saját érdekedben inkább tarts távolságot.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sokkal érzékenyebb lehetsz a mai napon, mint általában. Többet gondolhatsz egy olyan személyre, akihez korábban erősebb szálakkal kötődtél, de az utóbbi időben elhanyagoltátok egymást. Pénzügyeid csodásan alakulhatnak ezen a napon.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy valaki önző módon viselkedhet, és ezzel kinyithatja a kisbicskát a zsebedben. De ma az is előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nem hagy szóhoz jutni, és így csak leszívja az energiáidat. Vásárlást érdemes ma bonyolítani.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Vigyázz, mert most a felettesed viselkedése miatt ingerültebb lehetsz. Próbálj meg alkalmazkodni, más választásod úgysincs. Ha a mai napon bonyolítasz nagyobb vásárlást, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert egymást érhetik az őrült helyzetek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan sok feladat szakad a mai napon a nyakadba, hogy ettől idegessé válhatsz. De az is előfordulhat, hogy a közvetlen környezetedben van valaki, akinek a stílusa miatt egyik pillanatról a másikra szintén feszült leszel.