Horoszkóp 2017. december 17.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon lazítanál. Ha ezt nem teheted, akkor úgy kellene a munkához hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak: memóriád fantasztikus, és hallatlanul gyorsan tanulhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Óvatosnak és diplomatikusnak kellene lenned a mai napon. Ugyanis kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni veled. Valójában te vagy az, aki tudattalanul ellenséges érzéseket kelthetsz másokban. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Fékezned kellene magadat másokkal szemben. Arra kellene törekedned, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld a gondolataidat. Hajlamossá válhatsz a határok feszegetésére, és belemehetsz egy olyan dologba, amibe nagyon nem kellene.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Töltsd társaságban a mai napot, mert nagyon jól fogod érezni magad. Érdemes a mai napon vásárolni, mert olyan dolgokat vehetsz meg, amit te is szívesen megkapnál. Ráadásul olcsóbban juthatsz ezekhez a termékekhez, mint máskor.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki miatt neked kell tartanod a hátad. Légy a mai napon figyelmesebb, különösen akkor, ha hosszabb út áll előtted. A szerelem ege vakítóan kék lehet, ami azt jelenti, hogy még egy régi kapcsolat is újrakezdődhet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Próbálj meg a mai napon kicsit tapintatosabban viselkedni. Ha önkritikusan fogod fel a dolgokat, akkor most megtudhatod, mit gondolnak rólad a többiek. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át együtt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamosabb lehetsz az ingerlékeny viselkedésre, de az is megeshet, hogy a veszekedős, kötekedős embereket úgy vonzod, mint mágnes a vasat. Jól tennéd, ha mozognál, mert így megszabadulhatsz a frusztrációtól, és nem gyűjtöd az ellenségeket.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon képes lehetsz az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások nézeteivel szemben nagyobb türelmet tudsz tanúsítani és szervezőkészséged is sokkal hatékonyabb lehet, mint általában.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan esemény történhet, amelynek hatására jobban megértheted saját magadat. Vagyis az önismeret útján nagyon nagyot léphetsz előre. Baráttal közös program még szorosabbá teheti kettőtök viszonyát. Hallgass ma a megérzéseidre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is megeshet, hogy olyasmi történhet, amelynek hatására jobban megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életednek kis darabkái egy egyetemes mintába. Rokonnal szemben próbálj meg kedvesebben viselkedni, nincs értelme a haragtartásnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Érdemes lenne olyan személyekkel közös programot bonyolítani, akiket nagyon szeretsz. De az is lehet, hogy összefuthatsz a mai napon olyan személyekkel, akikkel kellemesen kommunikálhatsz. Ha szülő vagy, csemetéd akaratának most engedj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Törődj többet saját magaddal. Különösen azért, mert a következő időszakban rengeteg feladat szakadhat a nyakadba. És ezeknek a tökéletes ellátásához nagy energiára lesz szükség. Érdemes lenne új étel, illetve sütemény receptjét kipróbálni.