Ünnepi lázban égünk: heti horoszkóp december 18-tól

Ezen a héten semmi sem tudja elvenni az örömünket, ezért a munkahelyen és a magánéletben is sokkal gördülékenyebben vehetjük az akadályokat.

heti hori

Kos:

Összességében nagyon jó heted lesz. Ünnepi lázban éghetsz, és nem annyira az ajándékok érdekelhetnek, hanem az, hogy olyanokkal tölts az idődet, akiket nagyon szeretsz. A munkában olyan változás történhet, amely miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Értéktárgyaidra és az egészségedre most jobban kellene vigyáznod. Külföldi ügyeken áldás van.

Bika:

Olyan meglepetésben lehet részed, amely miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy könnyebbnek érezheted ezen a héten az életet, és olyan dolgokat végezhetsz, amelyhez kedvet érzel, amelyben örömödet lelheted. Kiváló az idő hivatalos ügyek intézésére, illetve olyan pénz is a házhoz állhat, amelyre nem is számítottál.

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyog majd a fejed fölött. Most lenne érdemes előadni a felettesednek azt, ami számodra nagyon fontos. Azt, amit talán már egy ideje dédelgetsz, de eddig nem mertél előállni vele. A házasságokban, régi párkapcsolatokban sok minden alakul a kedved szerint. A környezetedben is többen a te szekeredet tolhatják.

Rák:

A szerelem vakítóan kék lehet ezen a héten. Ami azt jelenti, hogy több dolog alakulhat úgy az életnek ezen a területén, amely miatt örömöt és boldogságot érezhetsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt akár örömkönnyek is folyhatnak le az arcodon. A munkahelyeden még elég sok elintéznivalód lehet, de talán nem annyira, mint az előző időben. Kollégával nagyon jól kijöhetsz.

Oroszlán:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor lehet, hogy végre megtapasztalhatod az igazi szerelmet. Még az is megtörténhet, hogy egy régi kapcsolatnak adsz új esélyt. Ha szülő vagy, a gyermekeddel olyan dolog történhet, amely miatt úszhatsz a mámorban. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha dolgoznod kell, akkor még az is lehet, hogy örömödet találhatod a munkában.

Szűz:

Pompás heted lesz, amikor több olyan dolog is sikerül, amellyel talán már hosszabb ideje foglalkozol. Olyan beszélgetést is folyatathatsz, amelynek a témája elsősorban téged érdekel. Utazás során a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Családtaggal, rokonnal több időt tölthetsz, és olyanokra is emlékezhetsz, akik fontosak neked, de nincsenek a közeledben.

Mérleg:

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ráadásul több dolog is alakulhat a kedved szerint, ezért a környezetedben élőknek az lehet a véleménye, hogy neked csak megszületni volt nehéz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a viszonyotok jól működjön. Az egészségedre most jobban kellene ügyelned.

Skorpió:

Váratlan helyzet kialakulása miatt talán át kell szervezned a napjaidat. Amikor általában semmi sem megy úgy, ahogyan azt korábban tervezted, elhatároztad. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak, még az is lehet, hogy olyasmi ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át, művészi élmény is feldobottá tehet.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy ezen a héten te állhatsz a figyelem középpontjában. Megtörténhet, hogy többen kereshetik a társaságodat. Lesz, aki tanácsot is kér tőled. A szerelemben olyan váratlan helyzet jöhet létre, hogy el sem mered hinni, hogy mindez veled történik meg. Pénzedre és az értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak, veszteség érhet.

Bak:

Jó lenne, ha megpróbálnád túltenni magad a korábban történteken. Ne foglalkozz azzal, hogy ki, mit mond. Ne merengj a múlton, hanem nézz előre. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, óriási botrány lehet belőle. A baráti kapcsolatok soha nem voltak talán annyira fontosak az életedben, mint ezen a héten. Becsüld meg ezeket a viszonyokat.

Vízöntő:

Pompás heted lesz. Ha dolgoznod kell, akkor nagyon jól megy a munka. A baráti kapcsolataid is fantasztikusan alakulhatnak. Az elkövetkező napokon a figyelem középpontjába kerülhetsz, és sokan szeretnének közelebbi kapcsolatba kerülni veled. Pénzügyeid alakulása miatt örömödben talán táncra is perdülnél. Váratlan találkozás is felvillanyozhat.

Halak:

A siker hete lehet ez a mostani. Ha dolgozol, akkor még a nehéz munkákban is örömödet lelheted. Olyan váratlan bevételre tehetsz szert, vagy olyan ajándékkal kedveskedhet valaki, ami szintén hozzájárulhat ahhoz, hogy az életet édesnek érezhesd. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, szintén sikereket könyvelhetsz el.

Fotó: Thinkstock