Horoszkóp 2017. december 14.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egy hullámhosszon lehetsz saját és mások érzelmeivel, így nagyon jól megértheted magadat. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy olyan fába vágd a fejszédet, amely bátran nevezhető korszakalkotónak is. Régi barát viselkedése előtt értetlenül állhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon remek alkalom kínálkozhat a kapcsolataidnak a javítására, különösen nőkkel szembe. De egyébként is a mai napon mindenki szívesen szóba elegyedhet veled, és értékelni fogják az őszinteségedet. Testmozgás jót tesz a testednek és a lelkednek egyaránt!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érzelmeid és ösztönös reakcióid ma keresztülhúzhatják az elképzeléseidet, a terveidet. Ráadásul kommunikációs zavarok is felmerülhetnek, amely akár anyagi nehézséget is okozhatnak. A hivatalos ügyek elintézését inkább halaszd egy másik napra!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A kegyes hazugságok napja lehet ez a mai, amikor kénytelen leszel a saját érdekeid miatt olyan dolgokat mondani, amelyek nem igazak. Ám ebből a későbbiekben nem lesz kellemetlenséged. Sőt, még hálásak is lesznek érte.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A környezetedben több olyan ember van, aki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná, miközben te is hajlamos vagy a füllentésre. Ha egyedül nem tudsz megbirkózni egy problémával, akkor beszéld meg a dolgot olyasvalakivel, akiben megbízol.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon kiváló alkalom kínálkozik a befelé tekintésre, az önvizsgálatra. De az is lehet, hogy rájöhetsz arra, min és hogyan kellene változtatnod azon, hogy az életed olyan kerékvágásban folytatódjon, amilyet szeretnél, amelyre vágyakozol.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Lelkileg ma sokkal sérülékenyebb vagy, mint máskor. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgot is a szívedre vehetsz, amelyet máskor talán észre sem veszel. Ha párkapcsolatról van szó, akkor most neked kellene a társadhoz alkalmazkodni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben talán táncra is perdülnél. De megeshet az is, hogy valaki olyan dologgal állhat elő, amely miatt tanácstalan vagy. Kérd ki egy ismerősöd véleményt, és fogadd meg a tanácsát.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Tedd fel a kérdést, hogy vajon az, amit most gondolsz vagy érzel, valóban a saját gondolataid és érzéseid-e. Vagy pusztán másoktól átvett „minták”, amivel sosem azonosultál igazán. Ha ezt meg tudod tenni, jól érezheted magad a bőrödben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Érzelmeidnek hangot kellene adni, nem pedig elfojtani. Ez most mégsem fog simán menni. Érzelmileg annyira felkavart állapotban lehetsz, hogy olyasmit mondhatsz, amit később megbánhatsz. Ha dolgoznod kell, ma jól fog menni a munka.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A logikus gondolkodás a mai napon nem tartozik az erősségeid közé. Ha pénzről van szó, akkor vissza kellene fognod magad, mert olyan dologra adhatsz ki, ami selejtes, vagy ami teljesen felesleges. Utazás nagyon jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon hajlamossá válhatsz a fecsegésre. Szorítkozz azokra a témákra, amelyek igazán érdekelnek, amelyek nagyobb jelentőséggel bírnak most. Ajándék vásárlásakor idegesítő helyzetbe kerülhetsz.