Horoszkóp 2017. december 13.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon a közvetlen környezetedben lehet egy-két olyan személy, akik kihúzhatják nálad a gyufát. A legőrültebb helyzetben is próbáld megőrizni a hidegvéredet, különben olyan helyzet alakulhat ki, amit nagyon nem szeretnél.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kellemesen alakulhat ez a mai nap, amikor több olyan dolog is történhet, amelyek miatt az öröm és a boldogság járhatja át minden porcikádat. A munkahelyeden átszervezésre kerülhet sor, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Annyira be leszel fogva a mai napon, hogy ettől túlzottan felidegesítheted magad. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, különben csak hanyag munkát tudsz végezni és a figyelmetlenséged balesethez vezethet. Barát tanácsát fogadd meg.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Képes leszel a mai napon a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbség merülhet fel és ellenállásba ütközhetsz. Kompromisszumra lenne szükség, de ezt nem könnyű elérni. Ha kell, kérj segítséget, mert olyat kaphatsz, ami hasznodra lehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pompásan érezheted magad a bőrödben, hiszen több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Ráadásul olyan valakivel is összehozhat a sors, aki önként siethet a segítségedre. Még az is lehet, hogy ez a kapcsolat anyagilag jelenthet előnyt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Összességében kellemesnek mondható ez a mai nap, hiszen több dologban érhetsz el olyan eredményt, amely elégedetté tehet. Ha a mai napon bonyolítasz vásárlást, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert egymást követhetik az őrült helyzetek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon kompromisszumra lenne szükség, amit nem könnyű elérni. Olyan valakinek kellene a véleményét kikérni, aki semleges. Ha megfogadod, amit mond, akkor rendkívüli sikereket érhetsz el, nem csak ma, hanem a későbbiekben is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor minden okod meg lehet az örömre: gyermeked igyekszik a kedvedben járni. A szeretete pedig az öröm és meghatottság könnyeit csalhatja a szemedbe. Nagyon fontos, hogy ma teljesen őszinte és becsületes legyél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dolgok juthatnak a fülecskédbe, amelyek miatt örömkönnyek gördülhetnek le az arcodon. De az is megeshet, hogy te leszel az, aki kellemes meglepetéssel szolgálhatsz olyasvalakinek, akit szeretsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Összességében még akkor is kellemesen alakulhatnak a dolgaid a mai napon, ha olyan emberek vannak a környezetedben, akik megpróbálnak ártani neked. Az lenne a legjobb, ha nem vennéd fel az eléd dobott kesztyűt, így úszhatod meg a dolgokat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Alapvetően jó lesz ez a mai nap, hiszen több olyan dolog történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a munkában olyan helyzet jöhet létre, amelyek miatt megnyugszol, és könnyedén jön álom a szemedre.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Vannak olyanok a környezetedben, akiket akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Egy ismerős kellemetlen helyzetbe kerülhet, és ez téged is elgondolkodtathat, amelynek hatására meg tehetsz egy olyan lépést, amelyet már régóta fontolgatsz.